22 трав. 2011 р.

Чемпіонтат області

21 травня у  спортивному клубі «Спартак» відбувся Чемпіонат області з тхеквондо серед кадетів та дорослих. Основною метою змагань була комплектація збірної команди для участі у чемпіонаті України, який відбудеться 2-5 червня у м. Сімферополь.
У змаганнях приймали участь тхеквондисти з Полтави та Кременчука.  За почесне місце увійти до складу збірної Полтавщини змагалися близько 100 спортсменів.
За результатами змагань сформовано збірну Полтавської області, як і очікувалось до складу увійшли спортсмени Кременчуцької ДЮСШ № 2 та Полтавської «Юність-1»   
До складу збірної області увійшли такі Полтавські спортсмени серед кадетів:

Якименко Ілля категорія понад 65 кг.,
Луб'янецька Дар'я категорія до 37 кг.
Височин Анастасія категорія до 55 кг.
Петрушка Дар’я  категорія до 41 кг.,  
резерв  - Денисенко Марк, Скирта Христина, Скляр Дмитро

Також до складу полтавської області увійшли спортсмени:

Дубовець Микола категорія до 58 кг.
Красніцький Віталій та Стадніченко Олександр категорія до 68 кг.
Резерв - Терещенко Вікторія категорія до 67 кг.



Остаточний склад команди визначиться вже через декілька  днів!
На змаганнях з олімпійського тхеквондо вже вкотре пробують свої вміння спортсмени з тхеквондо  інтернаціональної версії (ІТФ) та показують досить непогані результати. Керівництво обласної федерації тхеквондо сподівається,  що спортсмени разом зі своїм тренером і в подальшому будуть приймати участь у змаганнях та у наступному році зможуть приймати участь не тільки на обласних змаганнях, а також на Чемпіонатах України з олімпійської версії - ВТФ

Почесним гостем чемпіонату був запрошений Петро Давидов (майстер спорту міжнародного класу, багаторазовий Чемпіон України, учасник чемпіонатів Світу та Європи, срібний призер Всесвітньої Універсіади 2003 році Тєгу, Корея), який з задоволенням споглядав на поєдинки та ділився досвідом як з тренерами так і зі спортсменами.

За результатами змагань відібралася доволі сильна команда, яка за прогнозами повинна скласти значну конкуренцію найсильнішим командам. 

2 коментарі:

  1. Крутую Я фотографию сделал ! Суди Михаила Шямяна !

    ВідповістиВидалити
  2. круто! а я непойму почему он на меня так смотрит)))

    ВідповістиВидалити