24 лют. 2012 р.

збори під керівництвом МСМК Давидова


про семінар http://www.poltava.pl.ua/news/14790/

24-25 лютого в СК «Спартак» пройшли учбово-тренувальні збори під керівництвом Майстра спорту міжнародного класу, багаторазового чемпіона України та срібного призера Всесвітньої Універсіади 2003 року в Кореї  – Петра Давидова, котрий прибув на запрошення Президента федерації  тхеквондо ВТФ в Полтавській області – Юрія Шавиро.



            Семінар мав насичений характер, так кожного дня проходили по три тренування на яких спортсмени засвоювали не тільки практичні (спарингову техніку), але й теоретичні знання. Було дуже цікаво спостерігати за методикою ведення тренувань, яка дещо відрізняється від тих, до котрих звикли наші спортсмени, але воно й не дивно, тому що, кожен тренер має свої методи, підходи, до занять. На жаль не всі витримували темп тренування, і тому можна було помітити тенденцію зменшення спортсменів в залі відповідності з попереднім тренуванням)

Декілька слів про зміст занять:
Перше  -  містило в собі відпрацювання як одиночних ударів, так і комбінацій ударів  -  на силу, швидкість та точність. Розглядалися ситуації, які можливі під час поєдинків на змаганнях.
Друге  -  було розраховане на закріплення знань попереднього заняття, а також доповнення, що стосувалися  ведення бою на різних дистанціях.
І третє - мало більше теоретичний, навіть в деякому сенсі – психологічний характер. На ньому спортсмени також могли задати Петру будь-які питання стосовно спорту, так як ці збори проводяться перед Чемпіонатом України то запитань було не мало, але кожен отримав вичерпну відповідь.
      На мою думку ці збори пішли на користь, не тільки спортсменам, а й їх тренерам, так як вони змогли подивитися на своїх вихованців зі сторони, тим самим побачивши над чим потрібно працювати, і якими саме методами. (Адже цей семінар також своєрідний обмін досвідом)



      Взагалі-то семінар пройшов як найкраще – всі задоволені проведеною роботою. В знак подяки майстру Петру Давидову за проведений семінар, та подальші настанови, полтавські спортсмени подарували на згадку сувеніри з символікою Полтави та тхеквондо і запросили на можливі наступні семінари.

   




про нас пишуть

http://kolo.poltava.ua/2012/02/24/u-poltavi-imenitij-txekvondist-priixav-trenuvati-yunix-chempioniv/




Більше фото - на сторінці фото!

6 коментарів:

  1. интересный емкий семнар получился и продолжаеться каждый из тренеров слушают и откладывают для себя интересные идеи, мысли, филосовии ведения боя.
    Спасибо организаторам, и Пете Давыдову что согласился приехать к нам в глубинку... :)

    ВідповістиВидалити
  2. насищений семинар, спасибо!

    ВідповістиВидалити
  3. супер крутяк!!!!!Всем очень понравилось дети в восторге!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Петр Давыдов - Супер!

    ВідповістиВидалити
  5. Тренування сподобалось! Вимотало наших дітей, але воно того варте!

    ВідповістиВидалити
  6. Сборы очень понравились. Узнала для себя много нового)))) Устала, это правда, даже скрывать не буду, но очень горжусь тем что выдержала все пять тренировок)))
    На самом деле это очень большой опыт, и я действительно сочувствую всем кто не пришёл. Спасибо большое за семинар, очень рада что там побывала) Надеюсь это не в последний раз, так как с удовольствием пошла бы ещё.
    Проснувшись в воскресенье очень расстроилась что не будет тренировок)
    Большая благодарность Петру Давыдову, за то что он согласился приехать и поделиться с нами опытом. И спасибо Юрию Ивановичу за то что пригласил к нам такого спортсмена)

    ВідповістиВидалити