7 черв. 2015 р.

В місті Одеса відбирали кращих спортсменів для участі у Чемпіонаті Європи з тхеквондо.

В продовж двох змагальних днів на килими Чемпіонату України з тхеквондо виходили близько 300 спортсменів  2001-2003 років народження з 17 областей нашої держави. Полтавщину на змаганнях представляли 20 спортсменів вихованці Полтавської ДЮСШ №4, ДЮСШ «Юність-1» та кременчуцької ДЮСШ №2.


Оновлено+ силка на фото 
Спортсмени Полтавської області вибороли медалі різного ґатунку.


Найприємніше те, що одразу дві представниці Полтавщини увійшли до збірної України та у липні будуть змагатись за нагороди Чемпіонату Європи у Франції в місті Страсбург.  Кременчужанка Карелина Дар’я та Полтавська спортсменка Рябцева Дар’я вибороли золоті нагороди - перше місце! Вітаємо спортсменів та тренерів Карелина Василя та Ступак Віталія з вдалим виступом!  Попереду ще більш наполегливі тренування та навчальний збір в олімпійській базі поблизу Києва в Конча-Заспі.  
Прикро що виїзд на такі престижні змагання в котре відбувається за власні кошти. А участь в Чемпіонаті Європи це близько 20000 грн. на одного учасника. Прикро, шо керівництво нашої країни та Міністерства молоді та спорту України не приділяє достатньої уваги та фінансування спортсменам.
Сподіваємось що ми назбираємо достатньо коштів і наші дівчата порадують виступом у Франції у складі збірної України.  
Також з нагородами додому повернулись Полтавські спортсмени
Краснолуцький Микола  виборов срібло – 2 місце. Микола впевнено переміг двох суперників та нажаль у фінальному двобої у другому раунді зазнав травму. Наш тхеквондист довів поєдинок до завершення але програв. Бажаємо Миколі скорішого одужання.
3 місце чемпіонату України вибороли і Подолян Кирило  та
Ляшевич Олександр.
Лише за крок до медалі зупинились: Савицький Денис, Луговець Данило, Погребняк Катерина, Хіміч Олена, Дзюбан Юлія, Бажан Карина. Сподіваємось наступного разу ми завоюємо більше нагород.

В дні чемпіонату в Одесі відбувся і традиційний Всеукраїнський відкритий турнір «Південна Пальміра»
Полтавську федерацію тхеквондо представляли 16 спортсменів. Юні вихованці порадували своїми виступами – 11 нагород серед яких 6  золотих.
Вітаємо Спортсменів та їх тренерів: Шамян Михайла, Ступак Віталія, Нечитайло Андрія, Шавиро Юрія.

В напруженій боротьбі чемпіонами турніру стали:
Гаврись Назар , Лазарєва Єлизавета, Єфименко Станіслав, Колесова Дар'я, Коновал Анастасія, Ступак Катерина.
2 місце вибороли: Новіков Денис, Самбурська Софія, Литвин Олександр.
3 місце: Єфименко Ростислав та Князева Єлизавета.  

Колесова Дар'яСтупак Катерина, Коновал Анастасія.
Єфименко Станіслав з тренером Шавиро Юрієм
 Юрій Шавиро: Враження від чемпіонату двоякі, радість перемог та втомленість. Кожна нагорода, кожен виграний поєдинок  спортсмена вартий 1 місця. Коли на вулиці температура повітря близько 30 градусів в залі було дуже душно. Велика кількість учасників та повний змагальний день. Перші поєдинки спортсменів розпочались о 9 а півфінальні та фінальні о 22.  Розумію як важко було спортсменам. Наші вихованці з задачею справились ми ставили мету потрапити до збірної України і нам це вдалось. Тепер ще більш важливіша задача найти фінансування для наших дівчат! Так і виходить що в нас тренер: і тренер, і психолог, і лікар, і менеджер, і спонсор. Сподіваюсь все ж таки щось з часом зміниться!




Цікаве відео ШКОЛИ СПОРТУ
 


Детальніше за дозвілля  під час відрядження в Одесі ще буде.  Декілька фото!!!
Більше фото КОНТАКТ ТИСНИ.
















2 коментарі:

  1. Болесто Егор (тренер Шамян М.С.) - 2место! Уверенно прошел 3 боя, в финале уступил спортсмену из Хмельницкой обл.

    ВідповістиВидалити
  2. Полтавские дети - все без исключения молодцы! Одесса - не так уж это и близко! Поезд, жарко, долго!!! Потом в зале соревнований, жарко, душно, а еще и выходить драться надо!!!!! Все молодцы! А те, кто победил, заработал медали - вообще умнички! Поздравляю вас!
    Тренера Полтавской федерации поддерживали, СПАСИБО им! И вообще на "чужой" земле - мы все были единое целое - спортсмены из Полтавы!!!!!
    Благодарные родители

    ВідповістиВидалити