26 січ. 2015 р.

Полтава, Учасник Олімпійських ігор з тхекводно проводив заняття з дітьми.

      В СК «Спартак» 24-25 січня відбувся майстер клас з тхеквондо ВТФ. Заняття проводив  учасник Олімпійських Ігор з тхеквондо ВТФ Олександр Едуардович  Шапошник. Ділився з усіма присутніми секретами майстерності та нюансами виконання технік. До заходу долучились і наймолодші вихованці полтавської школи тхеквондо 6-9 років яким Олександр вказував на техніку виконання ударів та діти мали змогу відпрацювати комбінації у парах. 


      На завершення заняття було декілька ігор на спритність та уважність, кращі отримали подарунки з символікою тхеквондо. Також приділено увазі традиціям тхеквондо – правильне носіння форми (добок) її складання , та правильне зав’язування поясу. 
Для спортсменів 10 років та старше, булі проведенні спарингові тренування на яких відпрацьовувалися комбінації ударів в парах, та удари на захисний жилет.
Спортсменам було представлено принципи  роботи  електронної системи «ДАЕ ДО», як  за допомогою сенсорів відбуватися нарахування балів в системі. Кожен бажаючий зміг сам випробувати себе під час учбового спарингу та спробувати виконувати різні техніки та здобувати залікові бали.   

       Також учасники майстер класу дізналися про зміни в правилах змагань з тхеквондо ВТФ, які вступили в силу з 1 січня 2015 року.
Олександр Едуардович є головою суддівської колегії федерації тхеквондо ВТФ України. Він ознайомив тренерів та спортсменів зі змінами в правилах змагань які вступили в дію з 1 січня 2015 року. Кожен бажаючий задавав різні питання Олександру як спортсмену і як судді та отримував відповідь.  


Дякуємо нашим друзям Олександру Едуардовичу та Вадиму Юрійовичу за чудовий та насичений семінар. 








Більше фото ТХЕКВОНДО КОНТАКТ 



4 коментарі:

  1. Это был очень познавательный семинар и для спортсменов, и для судей. Также хотелось бы подчеркнуть его актуальность в связи с новыми изменениями в правилах соревнований. Хотелось бы почаще видеть такие мероприятия в Полтаве!

    ВідповістиВидалити
  2. Ирина Конденко26 січня 2015 р. о 20:12

    Очень понравился семинар!
    Интересный лекции ,было весело когда писали экзамен)Как все были в шоке и не знали как выбрать ответ потому,что все ответы подходили,как тренер списывал у нас))Круто было пробовать себя в роли рефери.А так же интересно было когда рассказывали и показывали как работают жилеты\носки.
    Спасибо за классный семинар!)

    ВідповістиВидалити
  3. Мне очень понравился этот семинар.Все что рассказывали было очень интересно, тем более нам дали попрактиковаться в роли рефери.Больше всего понравилось когда многие что бы согрется начинали играть в квача.Надеюсь таких мероприятий будет много.Спасибо за семинар!

    ВідповістиВидалити
  4. Саша Маркитан27 січня 2015 р. о 14:08

    Мне все очень понравилась.Особенно как я пробовали судить и у меня все получалось.Желаю всем в следующем году также стать судьей

    ВідповістиВидалити