24 черв. 2015 р.

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ відбувся у місті Полтава.

   Вся Олімпійська родина світу 23 червня відзначає день народження Міжнародного Олімпійського Комітету – Олімпійський день!
    В цей день і в нашому місті відбувся грандіозний захід спорту «ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ».
   Вихованці Полтавської федерації тхеквондо були представлені мабуть найчисельнішою командою більше 70 учасників, а це спортсмени, судді,  волонтери та тренери.
   Також наша федерація долучилася до організаційних моментів у підготовці "ОЛІМПІЙСЬКОГО ДНЯ". Дякуємо волонтерам за допомогу.


   
Кожному спортсмену було вручено сертифікат  учасника та памятний сувенір.

Вітаємо чемпіонів та призерів! 







Більше фото тисни КОНТАКТ 

       Олімпійський день – це свято, яке є чудовою демонстрацією єднання людей на п’яти континентах незалежно від віку, статі, релігійних та політичних уподобань навколо вічних життєвих цінностей – миру, добра, благополуччя та єдності.
       В далекому 1894 році за ініціативи П’єра де Кубертена була започаткована унікальна та найбільш успішна спортивна структура, яка й нині гордо несе олімпійський прапор та поширює олімпійські ідеали на всій Планеті.
    Приємно, що українець, родом з полтавщини Олексій Бутовський був одним із перших членів Міжнародного Олімпійського Комітету і вніс неоціненний вклад у відродження найважливішої спортивної події сучасності - Олімпійських ігор.
  З днем народження, Олімпійська родина!
            Так листом привітав присутніх Президент Національного олімпійського
комітету України,член Виконкому Міжнародного Олімпійського комітету,
Олімпійський чемпіон  Сергій БУБКА

                                       

Немає коментарів:

Дописати коментар