4 лип. 2015 р.

Конференція федерації тхеквондо ВТФ України. Вітаємо оновлений склад керівництва.

   У п’ятницю, 3 липня 2015 року в Харкові пройшла позачергова звітно-виборна Конференція Федерації тхеквондо ВТФ України, в роботі якої взяв участь і Президент федерації тхеквондо ВТФ Полтавської області - Юрій Шавиро.
 Основними завданнями Конференції, були:


- вибори президента Федерації
- вибори віце-президентів
- вибори членів Президії
- Зміни в Статут ФТУ.

   Участь в Конференції взяли делегати, що представляють 19 обласних Федерацій ФТУ ВТФ, а також запрошені гості з Міністерства молоді і спорту України і представники ЗМІ.
    За підсумками Конференції президентом Федерації тхеквондо ВТФ України на термін 4 року був переобраний Лесик Саманджия


    Віце-президентами делегати більшістю голосів вибрали Сергія Кипоренко і Віктора ПодолянаГенеральним секретарем Федерації - Олену Чечурову.
     До складу Президії Федерації тхеквондо ВТФ України також увійшли Олег Нам, Сергій Васильченко, Володимир Страшненко, Олександр Корсак і Роман Кімнатний.
       Більшістю голосів делегати прийняли і поправки до Статуту ФТУ,  а також вибрали ревізійну комісію, до складу якої увійшли Людмила Лебедєва, Сергій Хоменко і Руслан Глега.
   
 Президент Федерації тхеквондо ВТФ України Лесик Саманджия, подякував усім учасникам Конференції за довіру, і обрання на пост президента Федерації. Відмітив що в планах провести серйозну реформу в Федерації, відштовхуючись від нововведень і рішень Всесвітньої Федерації тхеквондо, а також сприяти розвитку тхеквондо ВТФ в регіонах.




     Вітаємо оновлений керівний склад Федерації тхеквондо ВТФ України. Успіхів та профвітання на шляху розвитку тхеквондо. 


Оригінал інформації сайт ФТУ 

Немає коментарів:

Дописати коментар