19 серп. 2015 р.

Полтавські тхеквондисти долучились до збору пластикових кришок.

      Наше місто і вихованці Полтавської федерації тхеквондо долучились до всеукраїнської акції зі збору пластикових кришечок-закруток.

  Як нам стало відомо, кришки будуть використовувати для протезування воїнів АТОПластикова кришка, дробиться в гранули і використовуються як сировина або продається. Виручені кошти спрямовуються на протез для конкретного бійця у якого буде потреба.


    Один з контейнерів (пластикову банку) ми розмістили у спортивній школі де проходять тренування з тхеквондо СК «Спартак» майдан Незалежності 24.  Приємно що вже за декілька днів спортсмени назбирали близько 3 кілограмів закруток. 



      

    З повідомлення волонтерів:  "Акція водночас вирішує дві проблеми - екологічну та соціальну. Що більше людей візьмуть участь у цій справі, то більшій кількості воїнів АТО вдасться повернутися до нормального життяШукайте місця збору пластику - контейнери у торгівельних мережах та громадських місцях. Запрошуємо всіх доєднатись до акції! Нам потрібна допомога і волонтерів, і бізнесу, і медіа. Акцію підтримано Міністерством екології України, Міністерством освіти України, Міністерством молоді і спорту України. 




Немає коментарів:

Дописати коментар