14 вер. 2015 р.

День фізичної культури відзначали у Львові на Чемпіонаті України з тхеквондо.

Чемпіонат України з тхеквондо серед молоді відбувся 12,13 вересня у Львові. В продовж двох днів в палаці спорту «Україна»  більше 140 спортсменів виборювали право стати кращими та представляти нашу країну на більш престижних змаганнях.




В категорії до 54 кг змагались два Полтавських спортсмени Євген Щербак та Роман Маслак
Роман пройшов перше коло змагань, вигравши у спортсмена з Дніпропетровської області. Наступний бій за  вихід до півфіналу  був з Юрієм Веремієнко з Києва. В напруженій боротьбі Роман поступився,  завоювавши  5 місце Чемпіонату України.
Євген в першому поєдинку на  змаганнях поступився  Тарасу Мальченко (Запоріжжя).

Переглядаючи відео, та аналізуючи свої бої, наші спортсмени зробили висновки та налаштовані до подальших тренувань, по переду ще один Чемпіонат України серед дорослих,  який відбудеться вже в наступному місяці у м. Харків.



про Львів
    Змагання з тхеквондо, такого високого рівня вперше відбулись у Львові. Спортсмени мали змогу у вільний час погуляти по історичним вулицям, споглядаючи безліч пам’ятників архітектури, відчути атмосферу міста.
     У Львові вже не вперше  і кожного разу дивуюсь та насолоджуюсь його колоритом. В ці дні  екскурсійна програма мабуть була перевиконана.  

Неймовірні враження від перебування на концерті органної музики…   Олена Мацелюх – віртуоз, яка виконувала  - твори композиторів світової класики. Складніше музичного інструменту ще не бачив.


   Національний музей «Тюрма на Лотоцького» – відчуття жаху і болю, освідомлення  того, скільки страждань відбувалось у тих камерах та стінах. Камера-одиночка, камера смертників, кабінет слідчого та унікальна фотолабораторія – все це та багато іншого доступно для огляду. В експозиції представлені нещодавно розсекречені “розстрільні списки” та архівні справи





Львів вкотре наповнює новими емоціями та відчуттями.
Дякую друзям, які проводили екскурсію містом, та завдяки яким побував в нових місцях та отримав нові враження!


Увага конкурс!

Сувенірний магніт зі Львову дістанеться тому, хто перший  в коментарях відгадає - хто господар кабінету в якому я робив ці фото?! (фото нижче)

рабочий стіл у кабінеті ....
бібліотека



Дякую за подарунки!!!)


Юрій Шавиро

2 коментарі:

  1. Ольга, откуда знаете?

    ВідповістиВидалити
  2. У каждого мэра свои причуды и в хорошем значении этого слова тоже. Ночные экскурсии.

    ВідповістиВидалити