18 жовт. 2016 р.

Золота медаль. Кращий учень Полтавської школи завітав на тренування з тхеквондо.

На тренування  до молодшої групи завітав випускник Полтавської школи тхеквондо Марк Денисенко. Діти поспілкувались з відмінником школи та кандидатом у майстри спорту України з тхеквондо ВТФ.
Приємно що кращі учні відвідують, спілкуються та дають поради молодшим.

Марк закінчив Полтавську школу № 3 з золотою медаллю. Зараз навчається в місті Київ у «Київському політехнічному інституті ім. І. Сікорського" на інженера програмного забезпечення, отримує стипендію та при кожній нагоді відвідує рідний спортивний комплекс де тренувався.  





Марк Денисенко – «Спорт допоміг мені виховати себе не тільки у фізичному плані, а й створив звичку працювати над собою та йти до поставлених цілей. Стреси, які виникали на змаганнях загартували характер, що дало змогу легше перенести емоційну тривогу перед екзаменами. Постійне чергування фізичної та розумової активності стало для мене принципом життя, оскільки монотонне заняття тільки однією справою набагато менш продуктивне, аніж різностороння активність. Дітям хочеться побажати не стояти на місці, а постійно розвиватися. Цікавитися та дізнаватися якомога більше, щоб пізнати, насамперед, себе!»








1 коментар: