2 груд. 2016 р.

Полтавське обласне відділення Національного олімпійського комітету України!

Сьогодні 2 грудня в «Галереї мистецтв»  відбулась звітна асамблея на яку також були запрошені представники Федерації тхеквондо ВТФ Полтавської області! 
На звітній асамблеї підбили підсумки року та визначили плани на майбутнє.


Спостерігаючи за досвідченими тренерами, які в спорті більше 50 років, розумію які випробування випали на їхню тренерську долю. Це спортивна конкуренція в СРСР, важкі часи перебудови, незалежність, обмежене фінансування українського спорту, розвиток високих технологій та відсутність спортивної  інфраструктури та інше. Незважаючи ні на що у них все одно "горять очі", вони такі ж фанатичні, якими були на початку тренерської кар’єри.


Мав можливість поспілкуватись із Заслуженими представниками спортивної еліти Полтавщини. Про складнощі виховання великих спортсменів – чемпіонів зі світовим ім’ям. Кожного разу захоплююсь розповідями Олімпійського Чемпіона Володимира Кисельова про його тренування, про мету, про те як потрапив у спорт.  Мрію та чекаю нагоди познайомити його з вихованцями Полтавської федерації тхеквондо.  


Асамблею проводили голова Полтавського обласного відділення НОК України Олександр Удовіченко, перший заступник голови відділення Анатолій Головань, заступник голови відділення, Олімпійський чемпіон Володимир Кисельов, директор відділення Інесса Гетьман. Також у роботі Асамблеї взяли участь представники обласних федерацій з олімпійських видів спорту, керівники структурних підрозділів з питань фізичної культури і спорту, ветерани та фахівці галузі фізичної культури і спорту області.





На початку засідання традиційно привітали та нагородили комплектами спортивного інвентарю кращих організаторів проведення Олімпійського уроку та Олімпійського тижня у загальноосвітніх закладах Полтавської області, та нагородження за популяризацію олімпійського руху у засобах масової інформації









   Полтавське обласне відділення НОК України - команда однодумців, які розвивають Олімпійський рух на Полтавщині!






Сайт Полтавського обласного відділення НОК України ТИСНИ 





Немає коментарів:

Дописати коментар