26 груд. 2016 р.

Передноворічний фестиваль тхеквондо, Полтава.

  Відбувся «Передноворічний фестиваль з тхеквондо». Неймовірно емоційне свято для вихованців Полтавської федерації тхеквондо. Традиційні змагання з фізичної підготовки, підведення підсумків досягнень у 2016 році.
Рік видався дуже напруженим але і дуже результативним. Разом ми проходили крізь складності, разом розділяли хвилини щастя, раділи перемогам та засмучувались від поразок. Все це подарувало нам незабутні емоції в цьому році.
Впевнені, що наступний рік буде ще яскравіший, адже в спортивній залі були присутні як маленькі наші вихованці так і ті, хото представляв наше місто далеко за його межами. І ми всі об’єднані в одну велику родину полтавського тхеквондо. 
На фестиваль завітав депутат Полтавської обласної ради Валерій Григорович Прядко. Який разом з президентом федерації Юрієм Івановичем Шавиро вручили посвідчення спортсменам які виконали спортивні розряди.

Про наші здобутки  пишуть та говорять більше 20 видань (інтернет, газет, ТВ та радіо)! Дякуємо всім за співпрацю! 

САЙТ ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 

ПОЛТАВЩИНА СПОРТ 

НОВИНИ ПОЛТАВЩИНИ

ЕХО ТИЖНЕВИК 

інтернет-видання РЕПОРТЕР 

Сайт города Полтава 0532 UA 

Ukraine News

News MIR

DailyUA

PORT

НОВОСТИ ПОЛТАВЫ

НОВОСТИ И СОБЫТИЯ В МИРЕ 

ПрессОРГ 24

Роltava info

Українські національні новини UNN центр 

про фестиваль СТУДКЛУБ 



Посвідчення з нагрудним знаком Кандидата в майстри спорту України з тхеквондо (ВТФ) отримали  Владислав Швидкий та Данило Луговець.
Посвідчення 1спортивний розряд з  тхеквондо  (ВТФ) отримали: Дмитро Кротин та Ростислав Старенький.






Відбулось підведення підсумків виступу учнів у змаганнях. Кращі спортсмени, які вибороли найбільшу кількість нагород не лише у відкритих турнірах, а і у чемпіонатах України з тхеквондо були нагороджені подяками, кубками та грошовими сертифікатами на 300 грн.
Кращі вихованці Полтавської федерації тхеквондо ВТФ за підсумками 2016 року:
Ігор Гаврилко, Єгор Айдін,
Ліна Когут, Іван Ситник,
Владислав Швидкий, Данило Луговець
Єфименко Станіслав, Єфименко Ростислав,
Олександр Литвин, Вадим Боярин.
Вітаємо зі здобутками, нових перемог!

Також Грамотою Полтавської обласної ради за підписом  голови Олександра Юрійовича Біленького, за багаторічну, наполегливу та кропітку працю в підготовці спортсменів високого класу, значний особистий внесок у розвиток тхеквондо ВТФ, активну громадську позицію та популяризацію здорового способу життя у Полтавській області був нагороджений  президент  «Федерації тхеквондо ВТФ Полтавської області» -  Юрії Шавиро.

Дякую колективу за клопотання та високу відзнаку.





Грамотою від Управління у справах сім`ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради був нагороджений тренер федерації Андрій Нечитайло.











На святі всіх присутніх очікували сюрпризи від наших постійних партнерів
Дякуємо Керуючому Розважальним центром «Турбіна» Денису Кондратенко за подарункові сертифікати на гру в боулінг та катання на льодовому катку. Діти та батьки залишились задоволені.  (подарункові сертифікати ще залишилась - будемо розігрувати у понеділок 26.12) 




        

   Дякуємо офіційному представнику товарів для єдиноборств KWON (Germany) и Pine Tree (Korea) в Україні Роману Малеєву за наданий в подарунок - спортивний інвентар.






        



Дякуємо всім, хто був цей рік з нами! 
Попереду нові змагання та нові перемоги. 
Школа чемпіонів – разом до перемог!











Більше фото тисни КОНТАКТ 

6 коментарів:

  1. Дякуємо за чудове передноворічне свято.

    ВідповістиВидалити
  2. Много слышали про новогодний фестиваль, впервые присутствовали на этом замечательном детском празднике. Спасибо Вам тренера, за то, что вы делаете для наших детей.

    ВідповістиВидалити
  3. Все пройшло просто ЧУДОВО! Дякую тренерам за вашу працю, для дітей та батьків - це прекрасне свято!
    Наснаги та ще більше перемог в наступному році!

    ВідповістиВидалити
  4. Євгенія Литвин26 грудня 2016 р. о 08:07

    Не перший рік відвідую передноворічний фестиваль тхеквондистів! Це завжи свято для мене! Приємно дивитися на цілеспрямованих, вихованих, розумний, сильних, здорових НАШИХ дітей! Українців! Майбутнє нації! В цьому велика заслуга і тренерів, і батьків, і самих дітей також! Адже в кожну медаль, котра виблискувала на цьому святі, вложено неймовірну кількість праці!!!!
    Я щиро вітаю полтавську родину тхеквондистів та відвідувачів цього блогу з наступаючими святами ! Нехай Новий рік буде неодмінно кращим для нас всіх! Перемог, здоров`я, натхнення, позитива, всього ТІЛЬКИ самого найкращого в Новому році!

    ВідповістиВидалити
  5. Приємно бачити, що Обласна рада шанує спорт.
    Сподіваюся, що в новому році, як сказав пан Прядко, буде більше саме фінансової допомоги спорту. Діти потребують цього! Ті а батьки з тренерами теж!

    ВідповістиВидалити
  6. Дякуємо за подарункові сертифікати в боулінг. Сьогодні були всією сім'єю, гарно провели час:)

    ВідповістиВидалити