3 груд. 2016 р.

Київ, відкритий кубок з тхеквондо ВТФ «Taekwondo Cup by school sport». Результати.


В Києві 3 грудня завершився міжнародний турнір з тхеквондо ВТФ. Близько 700 спортсменів які представляли 50 команд з різних міст України, а також команди з Білорусії, Грузії та Азербайджану змагались за нагороди Відкритого кубку з тхеквондо ВТФ «TaekwondoCup by school sport».


Команда Полтавської федерації тхеквондо ВТФ під керівництвом досвідчених тренерів Юрія Шавиро та Вікторії Терещенко також взяла участь у престижних змаганнях.

Кращі судді Полтавської федерації тхеквондо ВТФ - Ігор Лещенко, Марк Денисенко, Анастасія Височин разом з організатором змагань Валерієм Брунс та Президентом Полтавської федерації Юрієм Шавиро.





Оновлено посилання на фото нижче



Вітаємо чемпіонів змагань 
1 місце вибороли

Ігор Гаврилко (тренер Вікторія Терещенко)
Ростислав Єфименко (тренер Юрій Шавиро)

3 місце - бронзові нагороди вибороли
Станіслав Єфименко та Олександр Литвин (тренер Юрій Шавиро)

 
Чемпіон – Ігор Гаврилко (вагова до 41 кг) виграв три поєдинки. Розпочав змагання не дуже впевнено. З кожним наступним боєм наближаючись до фіналу розкривався технічно що і дало змогу впевнено перемогти у фіналі та вибороти 1 місце.



Чемпіон – Ростислав Єфименко (вагова до 57 кг) дуже гарно провів свій фінальний поєдинок. Після двох раундів рахунок був рівним. Ростислав зумів сконцентруватись, прислухавсь до порад тренера та третій раунд провів ідеально відпрацювавши як на тренуванні, чітко за запланованою схемою поєдинку і закінчив фінал з явною перевагою та виборов 1 місце.



Олександр Литвин (вагова до 30 кг) з явною перевагою виграв у попередніх двох поєдинках завершивши їх достроково. У поєдинку за вихід у фінал трошки не вистачило впевненості. Результат 3 місце.






Станіслав Єфименко (вагова до 44 кг) відпрацював добре враховуючи що до виїзду на змагання був на лікарняному та пропустив декілька важливих тренувань з тактики поєдинку. Результат 3 місце. Впевнений, що ми б могли увійти і у фінал змагань. Найближчими тренуваннями зробимо відео аналіз поєдинку та виправимо помилки.

 

Вітаємо чемпіонів та призерів змагань!





Ліна Когут (вагова до 33 кг) дуже обережно розпочала свій поєдинок, виграла 2 раунди, але нажаль на останніх секундах 3 раунду не втримала перевагу та програла.







Іван Ситник (вагова до 28 кг) результативно розпочав змагання з перемоги над суперником з Харкова. Напруженим виявився поєдинок за бронзову нагороду. Після трьох раундів зі спортсменом з Хмельницької області рахунок був рівний. Додатковий раунд також не приніс результату жодному зі спортсменів. Перемогу за рішенням судів віддали нашому супернику по килиму який більш активно вів поєдинок.



Будемо працювати далі і виправляти помилки. Віримо, що вже наступного разу ви будете з нагородами і порадуєте наших вболівальників, а також своїх батьків та тренерів.







Школа чемпіонів! Ми вкотре підтвердили свою майстерність, стабільними результатами наших учнів.




Дякуємо організаторам змагань та особисто президенту ЦСВ «Київ-Квон» - Валерію Брунс.








Вже наступного тижня наші початківці спробують себе на килимі у змаганнях з тхеквондо «Новачок» що відбудеться в м. Полтава.







Більше фото в офіційній групі Полтавської федерації тхеквондо  КОНТАКТ 

Про те як ми готувались до змагань ТИСНИ СПАРИНГОВІ ЗБОРИ 

8 коментарів:

  1. Інна Єфименко4 грудня 2016 р. о 15:32

    Вітаємо всіх! Ми батьки двох спортсменів- Єфименко Ростислава та Станіслава. Поїздка до м. Києва показала ще раз, що тандем тренера і спортсмена- це формула успіху! Успішними не народжуються, тільки працею, трудом, постійними наполеглими тренуваннями можна домогтися поставлених цілей! Ми бачимо, як виросли наші діти і ми разом з ними, ми гордимося успіхами своїх дітей і це результат нашої спільної роботи- ТРЕНЕРА, СПОРТСМЕНІВ і нашої, батьківської, підтримки! І тільки зараз ми почали розуміти слова нашого тренера, коли він рік назад на наше прохання більше нагружати дітей, більше від них вимагати, відповів, що не можна відразу вимагати від дітей великих результатів та медалей, вони повинні закохатися в цей спорт, любити те, що вони роблять і тоді результат неодмінно буде! Так і сталося, наші діти не уявляють себе без тхеквондо, без свого тренера і ми цьому безмежно раді! ДЯКУЄМО Юрію Івановичу за його важкий труд тренера і віру в своїх учнів!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Інна, дуже приємно бачити плоди співпраці! Хлопці дійсно виросли як технічно так і психологічно! Пишаюсь Ростиславом в 3 раунді фінального бою він виклавсь на всі 100%! У нас ще є мета і ми її знаємо!) і обов'язково перемога буде за нами! Станіслав трошки недопрацював його суперник не був сильнішим ми могли виграти! Помилка нам відома, відео аналіз буде зроблено і тактично ще попрацюємо над виправленням!
      Я завжди казав і повторюю, результат залежить від спільних дій так званого трикутника БАТЬКИ-СПОРТСМЕН-ТРЕНЕР! Тільки так буде результат в тренуванні і в змаганнях!
      Попереду ще багато нових перемог!

      Видалити
  2. Цей блог веде Юрій Шавиро - Президент Полтавської федерації тхеквондо ВТФ! Інформація стосується перш за все команди Полтавської федерації тхеквондо ВТФ! В змаганнях 3.12. в м. Київ також приймали участь ще 3 команди з нашої області. Будь ласка, якщо вам відомі виступи інших спортсменів з вашого клубу зверніться до тренера і нехай він проінформує читачів в коментарях, будемо всі радіти перемогам Полтавщини!
    P.S.коментарі анонімних користувачів можу видалити! Всім гарного дня! Тренуймося до нових перемог!

    ВідповістиВидалити
  3. Дітки - молодці! Тренери - молодці!
    Зичу вам ще більше перемог та звісно ж здоров'я

    ВідповістиВидалити
  4. Харьков, КДЮСШ №25 грудня 2016 р. о 21:16

    Уважаемый руководитель и тренер областного подразделения ФТУ. Большая к вам просьба провести беседу с родителем, которая присутствовала на соревнованиях в городе Киев 3 декабря. При повторном неадекватном поведении мы вынуждены будем обратиться в дисциплинарный комитет Федерации Украины.

    ВідповістиВидалити
  5. Уважаемый представитель из Харькова! Мы, родители, писать не будем из какого города и свои фамилии, так как опасаемся за своих детей. Столь неадекватное поведение этой дамочки повергло просто в ШОК!!!! В Киеве пострадал Ваш ребенок, завтра может быть кто то другой. Нужно сейчас обращаться в дисциплинарный комитет, у Вас есть все основания для этого!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Уважаемые тренера, а именно Президент Полтавской федерации Тхэквондо Шавыро Ю.И. и Голова Полтавского Осередка Бакаев Розенбек! Пишим анонимно, так как зная не адекватное поведение ЭТОЙ родительницы, ее бесконечные сплетни, склоки, а теперь еще и угрозы детям и родителям!!! Просим принять меры и изолировать эту женщину от наших детей. Просим не допускать ее присутствия на спарингах, совместных тренировках (если таковые будут) и конечно к соревнованиям!!!! Дабы оградить наших детей от угрозы исходящей от нее и ее дочери в том числе! С Уважением, родители детей Полтавской Федерации Тхэквондо!

    ВідповістиВидалити
  7. Я наслышан о ситуации до боя и после от тренеров и родителей и не только от Полтавских. Поскольку слышал разные версии, не берусь судить происшедшее. Спортсменка не имеет никакого отношения к организации «Полтавская федерация тхеквондо» поэтому воздействовать на нее или на родителя наша организация не имеет никакого права.

    ВідповістиВидалити