13 лют. 2017 р.

Пенчак Сілат в Україні. Практичний семінар.


 У неділю на запрошення офіційних представників Пенчак Сілат в Україні Президента федерації Джениша Караева та офіційного представника у Кіровоградській області  Віктора Тихоненко відвідав практичний семінар з малайзійського бойового мистецтва. Цікавий та насичений тренінг, роз’яснення в правилах змагань, практичні заняття в яких відпрацьовували різні елементи та прийоми бою! Семінар проводив суддя міжнародної категорії, учасник чемпіонатів світу з Пенчак Сілат - Пасечний Ігор.


Багато ударних технік дуже схожі на техніки які використовуються в корейських бойових мистецтвах.  Змагальний варіант дещо подібний до змагань з тхеквондо, використовуються також захисні накладки та жилети. Саме тому змагання з Пінчак Сілат так популярні серед тхеквондистів.








Крим цього є захвати, кидки, висікання та підсічки з якими знайомився і раніше під час проходження семінарів відомих майстрів хапкі до.
  Специфічне бойове мистецтво назва якого в перекладі з індонезійського – «Поєдинок блискавок»,  про що свідчить дуже динамічна та швидка манера веденню бою.




На тренуваннях по самозахисту буду знайомити своїх вихованців з цим яскравим та цікавим бойовим мистецтвом.

У кого буде бажання позмагатись за право увійти до складу збірної України для участі у Чемпіонаті Європи, зможемо підготуватись та взяти участь у відбірковому чемпіонаті України з Пенчак Сілат (м. Кропивницький, березень).









Немає коментарів:

Дописати коментар