23 квіт. 2017 р.

Чемпіонат України з тхеквондо відбувся в м. Одеса. Результати.

В місті Одеса завершився Чемпіонат України з тхеквондо (ВТФ) серед кадетів. Більше 300 спортсменів з 21 регіону нашої країни змагались за нагороди.
До складу делегації  нашої області увійшли 24 спортсмени з міст Полтава та Кременчук, 9 тренерів що допомагали налаштовуватись та підтримувати учнів під час змагань, а також батьки вихованців.

Від Полтавської федерації тхеквондо у Чемпіонаті України брали участь спортсмени Володимир Ярош, Георгій Коваленко разом зі своїм тренером Юрієм Шавиро.



Вітаємо з бронзовою нагородою Чемпіонату України з тхеквондо – Георгія Коваленко та його тренера Юрія Шавиро. 3 місце вагова понад 65 кг.


Про виступ спортменів ПОЛТАВЩИНА СПОРТ 

КОLO.NEWS 

про нас сайт ПОЛТАВСЬКОГО МІСЬКВИКОНКОМУ 

НП Новини Полтавщини 







Дорога до змагань, була досить несподівана та засніжена, як для 21 квітня.








Одеса зустріла сонцем та гарною погодою.



Нажаль, Володимир Ярош поступився в першому поєдинку спортсмену з Харкова - Микиті Литвинову. Не зважаючи на підтримку та налаштування перед поєдинком,  Володимир так і не зміг впоратись з хвилюванням, відчуваючи всю значимість та статус змагань, а вони були відбірковими з метою комплектації збірної команди України для участі у Чемпіонаті Світу та Чемпіонаті Європи.
Зробимо висновки та внесемо корективи в тренувальний процес.



Георгій Коваленко виступав в заключний день змагань та порадував яскравими поєдинками. Георгій впевнено виграв перший поєдинок у спортсмена з Чернігівської області  - Олександра Сич з рахунком 7:23.

За вихід у фінал наш спортсмен зустрівся у поєдинку з Чемпіоном Європи 2017 року Іваном Чередніченко (м. Київ), впевнено розпочавши двобій Георгій повів у рахунку. В продовж зустрічі рахунок мінімально змінювався на користь то нашого то Київського спортсмена. Нажаль трошки невистачило везіння,  Георгій отримав 4 штрафних бали. Спортсмени показали яскравий поєдинок,  бій закінчився з рахунком 11:14 на користь Чемпіона Європи. 

Георгій виборов 3 місце, приніс в скарбничку збірної області бронзову нагороду проявивши справжній бійцівський характер. Вів боротьбу з травмою коліна, яку отримав в першому поєдинку. Нам трошки невистачило тактичних вмінь щоб утримувати перевагу в рахунку. Будемо працювати, попереду ще багато важливих стартів.




За результатами Чемпіонату України у збірної Полтавської області наступні нагороди:

2 місце, срібло Чемпіонату України вибороли:
Богдан Серебряков (вагова до 45 кг., Кременчук, тренер Лизун Д.),  
Аміна Баккаєва (вагова до 37 кг., Полтава, тренер Ступак В.),  
Назар Сердюк (вагова до 49 кг., Полтава, тренер Азіз Єль Кардухі),  

3 місце, бронзові нагороди:  
Коваленко Георгій (вагова 65+.,  Полтава, тренер Шавиро Ю.),
Дар'я  Колесова (вагова до 33 кг., Полтава, тренер Стувак В.),  
Вероніка Коробка (вагова до 33 кг., Кременчук, тренер Карелин В.), 
Анна Скриль (вагова до 47 кг., Кременчук, тренер Карелин В.).
  
Вітаємо спортсменів та тренерів з нагородами Чемпіонату України.


Дякуємо друзям за гарний прийом та розміщення наших представників у санаторії від Служби Безпеки України. Класні умови та неймовірно гарна територія.









Бути в Одесі та не скупатись в морі - це не про Президента Полтавської федерації Юрія Шавиро. Чемпіонат України з тхеквондо, поєднємо працю с користю для здоров`я.








Ігри під час подорожі до рідного міста. 
Дама пікова). 











Наступного разу будемо в Одесі на турнірі "Південна Пальміра", який заплановано на 9-11 червня 2017. Школа чемпіонів - готуємось до нових змагань. 
























 




Більше фото в альбомі у групі Полтавської федерації тхеквондо ТИСНИ КОНТАКТ 

Результати Чемпіонату України ТИСНИ САЙТ РЕЄСТРАЦІЇ 

Про виступ на Чемпіонаті України серед кадетів у 2016 році ТИСНИ 

Про відбірковий Чемпіонат Полтавської области ТИСНИ 



Немає коментарів:

Дописати коментар