21 груд. 2017 р.

Полтавське обласне відділення НОК України. Підвели підсумки 2017 року.

21 грудня у приміщенні  «Галерея мистецтв» відбулась звітна асамблея  «Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України».

Хочу приєднатись до поздоровлень привітати з третім місцем та відзнакою НОК  за відеоролик до Олімпійського дня, – це наша спільна перемога. Дякую усім хто долучився до проведення, брав участь в такому масштабному заході і звісно готував звіт.  





Завдяки зусиллям спортивної родини Полтавщини, олімпійський рух в регіоні розвивається не лише в містах обласного значення, а і в районах області. Вже доброю традицією є проведення традиційних заходів серед школярів та вихованців спортивних шкіл. Роби як олімпійці, Олімпійська лабораторія, Олімпійський урок. До яких залучають наших олімпійців та ветеранів спорту.



На власному досвіді знаю, як важливо бути знайомим з «легендами» спорту, які мають світове визнання. Діти ростуть з живими історіями спортивного успіху та досягнення високих спортивних результатів, що дає їм додатковий стимул отримувати перемоги та бути ближче до своєї мети – золота олімпіади!






Окремо хочу подякувати керівництву Полтавського відділення НОК України – Олександру Васильовичу та Інесі Рудольфівні за підтримку та сприяння у проведенні наших заходів. Завдяки нашій співпраці тхеквондисти знають про діяльність Олімпійського комітету на Полтавщині.

В наступному році Полтавщина святкує 180 років з дня народження Олексія Бутовського, для нас це визначна дата. До неї буде приурочено багато спортивних подій.
В Полтаві планується відкриття кімнати музею Олімпійської слави Полтавщини.  Нещодавно відвідав це приміщення.  Багато роботи зроблено, можна сказати що відкриття цієї кімнати знаходиться на фінішній прямій.
Але нажаль, ще багато чого потрібно зробити. Хотілось би, щоб у заплановані терміни ми його урочисто відкрили! Це дасть змогу проводити там екскурсії для спортсменів та знайомити  поважних гостей з олімпійською історією Полтавщини.

       З повагою, член виконкому Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, Юрій Шавиро.











Немає коментарів:

Дописати коментар