18 черв. 2018 р.

Олексій Бутовський, у Полтаві святкували 180 років з дня народження.


В Полтаві відбулись грандіозні заходи з нагоди святкування 180 річчя від дня народження видатного олімпійця Олексія Бутовського.  Приємно бути у великій команді олімпійського руху. Я пам’ятаю перші збори Полтавського відділення НОК України, як ми лише планували цей захід і потім з кожним зібранням наближались до фінішної прямої.  

Мені пощастило працювати в команді  з дружнім колективом представників Національного олімпійського комітету, які приїхали з Києва за декілька днів раніше та допомагали підказували щоб все пройшло на найвищому рівні.



Я бачив як водій допомагає розгружати та заносити у приміщення подарунки, як 5-кратна чемпіонка світу, 2-кратна бронзова призерка Олімпійських ігор переносить воду для учасників конференції. Кандидат наук з фізичного виховання замість того щоб відпочивати працює зі мною підказуючи нюанси  в сценарії. Описувати можна багато чого! Я з насолодою дивився на командну роботу в продовж п’яти днів і звісно був її учасником!

Результат, гості відвідали декілька спортивних баз, комплексів, музеїв. Екскурсії по місту та за його межами, святковий концерт та дружня вечеря після. Зустрічі та спілкування, в кабінетах, конференц-залах та за межами.



Знаю, представники олімпійського руху Полтавщини приклали максимум зусиль щоб гостям у нас сподобалось. Вірю що подібні заходи будуть доброю традицією у кожному регіоні.







 Ці дні також були наповнені приємними моментами, сюрпризами та подарунками: прапор та годинник НОК України для вихованців #школа_чемпіонів, спортивний одяг збірної, пізнавальна та навчальна література, медаль від Президента України «За працю і звитягу». Спілкування з видатними спортсменами та керівництвом в неофіційній обстановці.









«Ми творимо олімпійську історію сьогодення» президент НОК України  Сергій Бубка!  

Високий представницький та організаційний рівень було оцінено АНОК та президентом МОК Томасом Бахоми - ТИСНИ 









Немає коментарів:

Дописати коментар