24 лист. 2018 р.

Каменське, семінар з тхеквондо.


В місті Каменське проходить семінар з тхеквондо в розділі пумсе під керівництвом судів міжнародної категорії з Туреччини   Barış Tosun (5 dan) та Recep Baskan (5 dan). На запрошення керівництва СК "SPORT STAR» в семінарі взяли участь і наші спортсмени, бронзові призери Чемпіонату України з пумсе Роман Прихода та Максим Гринько, разом з ведучим тренером міста Полтава в цьому розділі Юрієм Шавиро.






Під час тренувань були розглянуті та відпрацьовані техніки формальних вправ. Починали від самих простих, поступово збільшуючи складність рухів та вправ.  
Кожен невірний рух був виправлений з уточненнями, враховуючи останні зміни виконання пумсе відповідно світовим стандартам. Було розглянуто і практичне виконання, з використанням електронної програми суддівства, що автоматично фіксує помилки у виконанні техніки.


Тхеквондо – дуже динамічний вид спорту, який швидко розвивається, маючи наукове обґрунтування та фізіологію людини. Навіть середній блок «Момтом ан маккі» на семінарі побачив та відпрацював вже в четвертому варіанті за свою практику в тхеквондо та можу сказати, що він дійсно найефективніший та простіший у виконанні. Про більш складні техніки «Джебіпум сональ мок чігі», «Гаві маккі» (тхеквондисти зрозуміють)  взагалі промовчу  – треба тільки показувати.
Спілкування з такими майстрами – завжди безліч нової інформації. За  6 годин тренувань, ми запам’ятали та відпрацювали максимум технік пумсе, враховуючи нюанси виконання.  







Представники полтавської делегації успішно пройшли перший день семінару, демонструючи правильні техніки та отримали від 














Тренери семінару, які є експертами міжнародного класу отримали від  вихованців «Школи чемпіонів» презенти. Тепер колекція чашок Recep Baskan з усього світу поповнилась і полтавською.





































Дякуємо за організацію семінару Олександру Кирпі та Роману Курись! 


Немає коментарів:

Дописати коментар