26 лют. 2019 р.

Сombat Games 2019

Всеукраїнські ігри з єдиноборств серед школярів «Сombat Games» .
У відбіркових змаганнях взяли участь 7200 дівчат і хлопців з 24 регіонів України та міста Києва. 28 лютого 1100 із них будуть змагатись за путівки на Всесвітні ігри з єдиноборств серед школярів «ISF World School Combat Games 2019», які з 16 до 21 червня відбудуться в Будапешті (Угорщина). Змагання відбудуться в чотирьох видах спорту: боротьба вільна та греко-римська, дзюдо, карате, тхеквондо.
До складу Полтавської області з тхеквондо увійшли п’ять спортсменів, чотири вихованці «Школи чемпіонів» Володимир Ярош, Олег Савченко, Дмитро Тупік, Данило Луговець.


Організатори: Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, ГО «Українська федерація учнівського спорту» та «Федерація тхеквондо ВТФ України».
Урочисте відкриття змагань о 10.00 в Київському  Палаці спорту 
На відкриття змагань запрошені:
- В’ячеслав Кириленко, Віце-прем’єр-міністр України;
- Лілія Гриневич, Міністр освіти і науки України;
- Ігор Жданов, Міністр молоді та спорту України;
- Сергій Бубка, президент Національного олімпійського комітету України;
- Роман Греба, заступник міністра освіти і науки України,
- Ілля Шевляк, президент Спортивного комітету України;
- Євгеній Імас, президент Спортивної студентської спілки України;
Також серед гостей народні депутати, керівники Федерацій боротьби, дзюдо, карате, тхеквондо. Підтримати юних спортсменів прийдуть чемпіони та призери європейських і світових першостей.


Інформація проекту на сайті МОН України.  Медіа-партнери: UA: Перший, ХSPORT, iSport, bigmir)net. Про захід у соц. мережах Facebook, Instagram, YouTube за хештегом  #СombatGames

Немає коментарів:

Дописати коментар