10 січ. 2020 р.

Надання першої домедичної допомоги, лекція.



  Шановні батьки! Ми з вами дорослі люди і розуміємо, що спорт це не лише досягнення, а і певний ризик під час тренувань та змагань. Наше повсякденне життя сповнено несподіванок. Для того, щоб адекватно діяти у нестандартних ситуаціях до них треба бути готовим. З огляду на це - уміння надавати домедичну допомогу є надзвичайно важливим.
У наших дітей (особливо підлітків) та їхніх батьків є унікальна можливість сьогодні ввечері отримати цінні знання від професіонала, лікаря невідкладних станів вищої категорії, у якого практичний безперервний стаж роботи в реанімаційній бригаді екстреної медичної допомоги 15 років.
Впевнений, що ви розумієте важливість такого навчання та скористаєтесь цією пропозицією.
Особисто я, як тренер, який несе відповідальність за ваших дітей на цьому наполягаю, оскільки на власному досвіді неодноразово стикався з ситуаціями, коли доводилося надавати допомогу та рятувати життя.
Вчитися разом це не менш важливо ніж розважатися і це піднімає командний дух не гірше ніж лазертаг, боулінг та футбол!
До зустрічі сьогодні в "Спартаку" о 18:00 
Юрій Шавиро!





Пропонуємо вам набути важливих та необхідних кожному знань. Але ми щиро сподіваємося, що вони ніколи в житті на практиці не знадобляться!


10 січня «Спартак»  з 18:00 до 20:00, зала на першому поверсі.

Кому цікаво заповніть електронну анкету ТИСНИ та чекайте відповіді нашого адміністратора. 

На заняттях ми розглянемо: алгоритм дій при травмах (перелом, забій, кровотеча), серцево-легеневу реанімацію, допомогу при втраті свідомості, раптовій зупинці дихання, надання першої допомоги при епілепсії, болю в серці, болю в животі, отруєнні, переохолодженні, опіках.

У кожного з присутніх буде можливість на манекені спробувати всі правила та тонкощі проведення серцево-легеневої реанімації. Наш лікар із задоволенням дасть відповіді на всі питання, домедичної допомоги.

Лектор Олександр Цілуйко (батько двох наших вихованцыв) – лікар невідкладних станів вищої категорії, лікар кардіолог вищої категорії. Практичний безперервний стаж роботи в реанімаційній та кардіореанімаційній виїзній бригаді екстреної медичної допомоги 15 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар