28 січ. 2020 р.

Навіщо дитині займатися бойовими мистецтвами?


Бойові мистецтва вважаються найкращим видом діяльності, який дає максимально гармонійний ефект у вихованні. Займаючись єдиноборствами, дитина отримує:
1) фізичний розвиток;
2) філософський, моральний аспект у вихованні;
3) вміння спілкуватися з людьми, вміння поважати старших;
4) виховання морально-вольових якостей, які формуються у спортсмена на тренуваннях, на змаганнях.
Всі ці складові дають позитивний ефект і допомагають виростити дитину з різнобічним вихованням.


Починати тренуватися можна з самого раннього віку. В «Школі чемпіонів» існують групи по віковим категоріям від 5 років. Для дошкільнят та дітей молодших класів є спеціальна програма занять, розроблені нормативи, тести за яким вони складають іспити. Для дітей цього віку даються заняття переважно з фізичної підготовки, координації рухів, розвитку швидкості реакції і звичайно це вміння спілкуватися, вміння працювати в команді.
Для гіперактивних дітей це можливість виплеснути свою енергію, а також завдяки дисципліні, яка існує в «Школі чемпіонів», дитина встає в певні рамки і вчиться контролювати свої дії і емоції.
На тренуваннях діти навантажуються фізично і емоційно, відбувається «вихлоп» енергії, завдяки чому, дитина, повертаючись додому або в школу відчуває себе добре, і може займатися іншими, корисними справами.
В нашій школі є свої правила. Сенс їх полягає в тому, що потрібно поважати старших, з повагою ставитися один до одного, застосовувати бойове мистецтво, яке він вивчає тільки в крайніх випадках. Завдяки цьому, дитина вчиться поводитися правильно і з гідністю.
Чекаємо Вас на тренуваннях в "ШКОЛІ ЧЕМПІОНІВ".

Тренери та розклад занять на нашому сайті ТИСНИ 


Немає коментарів:

Дописати коментар