24 лип. 2021 р.

Тхеквондо на Олімпіаді. Taekwondo tokyo 2020

Одними з перших медалі ХХХІІ літніх Олімпійських ігор, які 23 липня стартували в Токіо, розіграють тхеквондисти. Змагання з тхеквондо на Олімпіаді відбудуться з 24 по 27 липня.

Як повідомляють в World Taekwondo, на цій Олімпіаді тхеквондо постане з новаціями, які будуть стосуватися, як технічного боку так і регламенту і навіть форми спортсменів.


Відзначається, що відеоповтори транслюватимуть на гігантських екранах, встановлених на корті і навколо нього. Також відбудеться олімпійський дебют 4D камери, яка включатиме 100 камер. Для глядачів це дозволить побачити повтори з візуальними ефектами.

Тхеквондо стане єдиним видом спорту на цій Олімпіаді, який представить також показові змагання. Це буде командний турнір серед змішаних команд. Кожна команда складається з двох спортсменів-чоловіків і двох спортсменок. Буде проведено по два чотирихвилинних раунди. Перший раунд - це традиційний командний матч, в якому спортсмени змагатимуться зі своїм суперником з команди-суперника. А другому раунд - це високошвидкісний формат, в якому тренери будуть постійно робити заміну. При цьому жінки будуть битися з жінками, а чоловіки - з чоловіками.

Нагадаємо, що незважаючи на те, що українські тхеквондисти, на жаль, не відібралися на Олімпіаду в Токіо, Україна буде представлена в цьому виді спорту. Андрій Старков з Дніпра буде обслуговувати бої з тхеквондо в якості рефері.















Немає коментарів:

Дописати коментар