7 лют. 2024 р.

Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги Полтавщини.

 

Вітаємо Полтавщину з відкриттям територіального етапу змагань „Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”! 5 лютого на базі школи №37 відбулось урочисте відкриття. Після офіційної частини, привітання юних спортсменів, діти запросили до показових майстер-класів і гостей свята.

 


З показовою програмою на відкритті виступили черлідерки клубу Art Life Полтавської обласної федерації. Школярі продемонстрували свої вміння у баскетболі, волейболі, футзалі, спортивному орієнтуванні.


 

Керівник «Школа чемпіонів» Юрій Шавиро разом начальником Полтавської обласної військової адміністрації Філіпом Проніним приєднались до тренування  в команді футзалу.

 






«Приємно підтримувати наших юних спортсменів власним прикладом. Бути з дітьми «Пліч-о-пліч», мотивувати та залучати до фізичного розвитку, формувати у них лідерські якості через спорт. Позитивна атмосфера спілкування, дружби та звісно психоемоційна підтримка це головне для наших дітей» - зазначив Юрій Шавиро. 

 

Всі присутні команди отримали подарунки від Полтавської військової адміністрації та Полтавської міської ради, які знадобляться їм займаючись обраними видами спорту.

 Бажаємо усім учасникам отримати задоволення від участі та незабутні емоції! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!














#разомпереможемо  #плічопліч  #шкільніліги  #scl



Немає коментарів:

Дописати коментар