27 трав. 2016 р.

Збори Полтавського підрозділу Федерації тхеквондо (ВТФ) України.

В м. Полтава 26 серпня відбулись збори тренерів, інструкторів та керівників спортивних організацій Полтавського відокремленого підрозділу Федерації тхеквондо (ВТФ) України.
Були розглянуті питання майбутнього членства у Федерації тхеквондо ВТФ України та участі у найближчих заходах вихованців тхеквондо.

1  Членство у Федерації тхеквондо ВТФ України та допуск спортсменів до календарних змагань з тхеквондо ВТФ.


    Ю.Шавиро доповів 24.05 він разом з В.Терещенко відвідали офіс ФТУ м. Харків де керівництвом федерації було роз’яснено про подальше членство у ФТУ та членські внески.
Річний членський внесок в ФТУ з кожного спортсмена, судді складає 100 грн.
Річний членський внесок в ФТУ з кожного тренера, інструктора складає 500 грн.
Кожному бажаючому бути членом федерації тхеквондо ВТФ України необхідно заповнити заяву та анкету встановленого зразка (зразок можливо завантажити на сайті ФЕДЕРАЦІЇ ТХЕКВОНДО) та надати на офіс ФТУ у електронному вигляді або поштою. Разом з анкетою додається копія квитанції про сплату річного внеску (на кожного окремо).
Громадяни України якім виповнилося 18 років заповнюють анкету та заяву самостійно її підписуючи.
Громадяни з 14 до 18 років заяву та анкету підписують батьки.  
Всі інші спортсмени які бажають приймати участь у змаганнях та заходах під егідою ФТУ молодші 14 років перераховують кошти в розмірі 100 грн. на розрахунковий рахунок ФТУ (рахунок можна завантажити на сайті ФТУ)
До анкети та заяви надається копія паспорту (свідоцтва) та копія ідентифікаційного коду завірені підписом.
Спортсмени які не є членами федерації тхеквондо (ВТФ) України до змагань допускатись не будуть. Прохання найближчі три тижні до 10.06.2016 оформити членство в федерації.
Після сплати та реєстрації – буде видано пластикову картку зразка ФТУ.
В подальшому внесок сплачується раз на рік  бажано до початку нового календарного року.
     Для реєстрації спортсменів в Полтавському обласному підрозділі ФТУ Ю.Шавиро попросив присутніх надавати копії анкет, квитанцій про сплати внесків та документів В. Терещенко,  або надсилати скановані копії на електронну адресу Полтавського відокремленого підрозділу ФТУ (poltavatkd@yandex.ru)/

2 Підготовка та участь спортсменів Полтавської області до Чемпіонату України з тхеквондо серед кадетів. (Одеса 17-19.06.2016)

Ю. Шавиро запропонував для кращого виступу спортсменів на змаганнях в м. Одеса провести спаринговий збір на базі СК «Спартак» з 30.05 по 3.06. до тренувань долучити учасників Чемпіонату України та учасників турніру «Південна пальміра». При необхідності запросити інших спортсменів. Під час збору при необхідності орендувати електронні жилети «ДАЕДО»
Вирішили: 31.05 та 2.06 провести спарингові тренування без використання електронних жилів «ДАЕДО» с 17:00-19:00 на базі СК «Спартак»

3  Участь спортсменів Полтавської області у турнірі з тхеквондо в м. Одеса «Південна Пальміра».
Ю.Шавиро попередив що у відкритих турнірах та Чемпіонаті України будуть приймати участь тільки спортсмени які є членами федерації тхеквондо ВТФ України. Зауважив на те, щоб тренери перевірили всі необхідні документи,  які надаються до мандатної комісії згідно положення про змагання. При необхідності перевірити в ФТУ сертифікат виданий на кольоровий пояс. Оскільки не всі сертифікати є в базі даних.
Вирішили: до 13.06 (включно) подача документів спортсменів, які приймуть участь у Чемпіонаті Україні серед кадетів.


4.                Фінансування збірної Полтавської області
Ю.Шавиро повідомив що можливе фінансування спортсменів для участі у Чемпіонаті України з тхеквондо ВТФ серед кадетів 2002-2004 р.н. 17-19.06.2016
Фінансування відбудеться після поїздки та звіту.
Для фінансування будуть переваги для спортсменів які вибороли 1 місця на Чемпіонаті Полтавської області що відбувся 4-5.03.2016 у м. Кременчук.
Також можливе часткове фінансування для спортсменів які увійдуть до призерів Чемпіонату України.
 Внесок на участь у Чемпіонаті України – 200 грн. з кожного спортсмена.
Для відшкодування витрачених коштів необхідно буде надати:
квитки на потяг вагон плацкарт в період змагань з 16-19.06.2016;
квитанцію на розміщення у готелі чи іншому місці (на кожного спортсмена окремо) разом з квитанцією надається чек про сплату не дорожче 170 грн. за добу;
копія свідоцтва готелю чи приватного підприємця де зазначено що має право надавати послуги по розміщенню;
копію ідентифікаційного коду.
При наданні всіх перелічених документів можливе подальше фінансування після звіту та прийому документів бухгалтером управління у справах сім`ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації.

5.                Різне
Було прийнято рішення проводити реєстрацію команди на відкриті турніри командою Полтавського підрозділу федерації тхеквондо ВТФ України.
В разі отримання командного кубку, він переходить до організації в якій учні вибороли більше 1 місць при рівній кількості чемпіонів враховувати срібні нагороди.





Немає коментарів:

Дописати коментар