18 вер. 2016 р.

Полтавські тхеквондисти вибороли нагороди у Харкові. Кубок України з тхеквондо.

В Харкові 17 вересня відбувся Кубок України з тхеквондо ВТФ. За результатами змагать кращі місця серед спортосменів Полтавщини вибороли кременчужани Олександр Лизун та Оксана Гриньова (тренер Володимир Лизун)  срібні нагороди – 2 місце.
Спортсменка з Полтави Вікторія Іванюк (тренер Віталій Ступак) здобула бронзову нагороду – 3 місце.

Про Кубок України ПОЛТАВЩИНА ТИСНИ




  Також 17 вересня відбувся відкритий чемпіонат Харківської області з тхеквондо ВТФ в якому взяли участь і спортсмени з Полтавської федерації тхеквондо.
Приємно що колишній спортсмен федерації Роман Маслак спробував себе в якості тренера команди та дебют  приніс свої плоди.


За результатами Чемпіонату Харківської області наші вихованці вибороли:


   

  1 місце Лазарєва Єлизавета (тренер Маслак Роман) виграла 2 поєдинки, в фіналі у напруженій боротьбі здобула перемогу над харківською спортсменкою Савельєвою Станіславою з рахунком 19-15.
 3 місце виборов Новіков Денис (перший тренер Нечитайло Андрій, тренер Маслак Роман). Денис здобув  перемогу над спортсменом з Харкова Кудінов Герман 14-12.
У другому поєдинку наш спортсмен зійшов з дистанції, програвши Юр'єву Герману 23-4.





Вітаємо спортсменів, тренерів та їх батьків с заслуженими нагородами!





   Вже на наступні вихідні 24-26 вересня наші вихованці  будуть змагатись за нагороди  Відкритого турніру «Харківська битва 2016». Продовжуємо готуватись. В рамках підготовки 20 вересня в СК «Спартак» о 18.00 відбудеться спарингове тренування учнів Полтавської федерації тхеквондо після якого буде затверджено остаточний склад учасників. 

Немає коментарів:

Дописати коментар