17 лист. 2016 р.

Полтавські тхеквондисти, нові перемоги.

В спортивному комплексі ГУ НП «Динамо» за підтримки патрульної  поліції та організації «Спорт для всіх» 17 листопада відбувся спортивно-розважальний захід під назвою «Живи цікаво та безпечно».
В заході взяли участь і вихованці Полтавської федерації тхеквондо разом з президентом федерації Юрієм Шавиро і тренерами Вікторією Терещенко та Віталієм Ступак.




Командир батальйону патрульної поліції Денис Седан також був присутній на заході, він привітав учасників та присутніх. Подякував тренерам за їхню працю.  
Цікавим та пізнавальним виявився захід, на ньому діти спробували себе в розминці від поліцейських. Наші вихованці взяли участь у вікторині з правил дорожнього руху, правил надання першої медичної допомоги.
Діючі спортсмени та поліцейські - кращі дзюдоїсти  Полтавщини - Геворг Геворгян та  Ольга Мілокумова показали деякі прийоми та броски. Наші вихованці також спробували себе та отримали невеличкий майстер клас.



В спортивних естафетах діти дуже вправно справлялись, що дозволило за результатами всіх завдань команді Полтавської федерації тхеквондо -  «КВОН». Вибороти 1 місце та стати переможцем спортивно-розважального заходу «Живи цікаво та безпечно».

Вітаємо команду! 





більше фото тисни на посилання ОФІЦІЙНА ГРУПА ПОЛТАВСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ТХЕКВОНДО У "КОНТАКТІ"

Немає коментарів:

Дописати коментар