15 груд. 2017 р.

Молодь року 2017. Кращий спортсмен - тхеквондист Вадим Боярин.

У Палаці дозвілля "Листопад" 14 грудня відбулась щорічна церемонія нагородження найкращої молоді Полтави - "Молодь року".
Для вручення першої відзнаки "Гордість міста" на сцену запросили міського голову Олександра Мамая. 





Володарем цього титулу став полтавський спортсмен Олександр Хижняк, який у цьому році став Чемпіоном Європи та світу з боксу.




           

  

  Полтавським "Спортсменом року" обрали Вадима Боярина, майстра спорту з тхеквондо, чотири кратного чемпіона України, срібного призера Дефлімпійських ігор з тхеквондо.  







Про конкурс тисни на посилання нище

(В)ПОЛТАВІ.info 





Приємно, що перемогу у номінації "Спортсменом року" отримав вихованець Полтавської федерації тхеквондо, який тренується у ДЮСШ №4. 
Пам’ятаю як у 2012 році так само стояв на сцені, хвилювавсь та радів перемозі конкурсу у номінації «Кращий молодіжний лідер». Тоді навіть і не мріяв про те, що знову вийду на сцену разом зі своїм учнем  передам переможну естафету.  
Вадим, спортсмен який не чує, спілкується виключно мовою жестів. Тхеквондо займається 6 років, за цей час Вадим 4 рази виборював  перші місця на Чемпіонатах України серед спортсменів з вадами слуху.  Краще спортивне досягнення - 2 місце на Дефлімпійських іграх 2017 року у турецькому місті Самсун. 17-річний Вадим Боярин увійшов в історію. Полтавець в складі збірної команди України був наймолодшим спортсменом.
Боярин Вадим впевнено виборює нагороди на змаганнях з тхеквондо серед звичайних спортсменів. Займає 1 місце в рейтингу у своїй ваговій категорії, є одним з кращих бійців Полтави з тхеквондо та прикладом для багатьох юних спортсменів.
Полтава не лише студентське місто, а і спортивне. Перемогами наших земляків пишаються збірні України  з різних видів спорту.


Переможцем у номінації "Приклад відваги" став начальник Управління патрульної поліції м. Полтава Віталій Мельничук за успішне виконання надскладного завдання із затримання правопорушника, озброєного гранатою, у липні цього року. Головний патрульний Полтави цю операцію взяв під особистий контроль.

  

Кожен переможець отримав статуетку церемонії "Молодь року-2017", диплом, сертифікат на отримання грошової винагороди від міського голови на суму 2500 гривень та інші спеціальні призи. Окрім того, Олександр Мамай на початку церемонії зазначив, що незабаром усі - не лише переможці, а й переможені - поїдуть у Львів.




 Дякую нашій команді які підтримували, вболівали та раділи перемозі.










Дякую організаторам за чудовий та яскравий захід. Для нашої молоді це важливо бути поміченими. Впевнений, це надихає на нові здобутки та перемоги.  


   

Як в тій пісні O.TORVALD – «Наші люди всюди»! На фото є музикант, який також займався тхеквондо. Вгадайте та отримайте подарунок з логотипом Полтавської федерації тхеквондо.  







 



Про МОЛОДЬ РОКУ - 2012 ТИСНИ 



Немає коментарів:

Дописати коментар