14 лют. 2018 р.

З днем народження! Полтавському НОК - 18!


Сьогодні Полтавському обласному відділенню Національного олімпійського комітету України 18 років. Приєднуємось до поздоровлень.  Пишаємось що ми є частиною команди, Олімпійської родини!
17 грудня 1998 року були проведені 1 установчі збори олімпійського активу Полтавської області, по створенню Полтавського обласного відділення НОК України.




Офіційно відділення було зареєстроване 14 лютого 2000 року.  Головами відділення в різні роки були П.Шемет, С.Серьогін, В.Іноземцев. З 2006 року і по теперішній час обласне відділення очолює Олександр Васильович Удовіченко.





За ці роки було проведено близько 800 акцій, спортивно-масових заходів, семінарів, конкурсів, конференцій, зустрічей з ветеранами спорту, вихованцями загальноосвітніх та спортивних шкіл, провідними спортсменами області.





У червні 2018 року Полтавщину очікує масштабна подія  Урочисті заходи з нагоди 180-річчя з дня народження генерала-олімпійця, члена І Міжнародного олімпійського комітету України, нашого земляка Олексія Дмитровича Бутовського. Повірте буде цікаво! 













Немає коментарів:

Дописати коментар