31 бер. 2018 р.

Тхеквондо в місті Кременчук. Змагання за підтримки Олександра Березянського.


 Подаруй дітям свято! Мабуть так можна охаректиризувати змагання з тхеквондо, які традиційно проходять в місті Кременчук.

 Сьогодні вихованці Юрія Шавиро порадували яскравими поєдинками та перемогами. 

ВІТАЄМО
Володимир Ярош  – 1 місце;
Єлизавета Лазарева – 1 місце;
Олег Савченко – 3 місце.
Володимир отримав кубок від організаторів змагань «За кращу техніку».



Юрій Шавиро:
Приємний сюрприз на змагання завітала Чемпіонка України з тхеквондо, майстер спорту Яна Діденко (Соколова) з якою ми не бачились більше 20 років. Я пам’ятаю як в Полтаві на Кубку України мабуть рік 1995… Яна виступала…. Весь зал чув цей «кіхап» крики під час поєдинку…  

Часто  спортсменам привожу приклад для чого треба кричати на тренуваннях і під час бою, як приклад розповідаю про спортсменку з Дніпра)  лише через стільки років дізнавсь правду у Яни був поломаний палець на нозі і того вона кричала … і ще виграла два поєдинки… от о сила волі! 


Назвіть мені хоть одні змагання з єдиноборств де з батьків не збирають внесок на участь у змаганнях! А я вам скажу змагання з тхеквондо в м. Кременчук – вони безкоштовні для спортсменів і кожен призер з медаллю та солодким подарунком, все це стало можливе завдяки підтримці Олександра Березянського та фанатизму Кременчуцьких тренерів. Які вже більше 20 років працюють пліч о пліч. І де молодші поважають старших!



Дякую за професіоналізм,  фанатизм і любов до своєї праці.  

Сьогодні кращі спортсмени та тренери Кременчуцької федерації отримали цінні подарунки та грошову винагороду. Вітаю!















Немає коментарів:

Дописати коментар