16 квіт. 2018 р.

New Star Taekwondo - відбулись змагання в м. Полтава.


В місті Полтава, відбувся турнір "New Star Taekwondo" серед спортсменів першого та другого року навчання. В змаганнях взяли участь 74 спортсмени вихованці Полтавської ДЮСШ № 4, Полтавської федерації тхеквондо, СК «Майстер», «Школа Чемпіонів».

Про нас пишуть МІСЬКВИКОНКОМ 







Наймолодші спортсмени виступали у показовому двобої на звичайних жилетах. Ті, хто вже досягли певних результатів спробували себе на електронних жилетах, на яких щоб виграти поєдинок - треба бити не тільки влучно і сильно.






  
«Для більшості дітей це перші змагання з тхеквондо, перші  хвилювання та перші медалі.  Спортсмени розповіли,  найважче було вийти на килим та розпочати поєдинок.  Для юних спортсменів дуже важливо спробувати себе саме в категорії змагань «Б» без нанесення ударів по голові. Головне для нас це щоб дитина відчула емоційний стан перед боєм під час та після.  Це як контрольна роботі в кінці року. Наші діти справились на відмінно виборовши нагороди.» Юрій Шавиро - президент Полтавськоъ федерації тхеквондо.


Кращі серед спортсменів: 
Назар Бабенко, Дмитро Гагін, Михайло Павленко, Тимур Волошко, Роман Плотник, Катерина Масленко, Анастасія Фалько – тренер Юрій Шавиро.

Антон Шаповал, Данило Федін, Єгор Прихода, Вадим Маслюк, Анрдій Коротких тренер Андрій Нечитайло.


Богдан Юшко, Максим Ерлі – тренер Вікторія Терещенко.

В #школа_чемпіонів  перспективні спортсмени! 
Працюємо далі, розвиваємося та вдосконалюємо себе.
Дякуємо старшим учням які підтримували та допомогли в обслуговуванні змагань.






Завдяки підтримці батьків дня наших вихованців придбано електронні носки останнього покоління Geh2. Вже на цьому тижні ми їх випробуємо на Чемпіонатах України в місті Харків.







Результати змагань ввечері
+ більше фото ще буде.












Немає коментарів:

Дописати коментар