7 трав. 2018 р.

Гордість тхеквондо.


Сторінка "Наша  гордість"!

Влада Строганова пурпурний пояс в тхеквондо, ІІ юнацький розряд.  
Влада займається тхеквондо 2 роки в «Школа чемпіонів» тренується – з листопада 2017 року. За 7 місяців постійних тренувань спортсменка значно покращила свою техніку. Влада також виборола престижне звання Чемпіонка України.

Спортивний шлях розпочала на Чемпіонаті Полтавської області з тхеквондо в Полтаві 30.9 - 1.10.2017 де з рахунком 13:0 поступилась Каріні  Сузімі.






Потім був емоційний спад та рішення змінити тренера,  почати тренуватись разом зі «Школа Чемпіонів».




Наступний старт, Відкритий чемпіонат Полтавської області з тхеквондо (ВТФ) Полтава 10.3 - 11.3.2018. Влада в фіналі зустрічається знов з Каріною і в фіналі знов поступається, але рахунок 15:13.










        

Фінал Чемпіонату України з тхеквондо ВТФ серед юнаків та молодших юнаків в місті Харків 17.4 - 19.4.2018. Знов давні конкурентки зустрічаються на килимі – дві полтавські спортсменки Влада Строганова - Каріна Сузіма!
Перший раунд, Влада нервує порушує правила змагань, падає та виходить за килим. На перерву дівчата виходять з рахунком 3:0 на користь Каріни.


Наступні хвилини поєдинку наша спортсменка не лише наздоганяє в балах опонентку, а і переганяє в кількості набраних балів. З мінімальним рахунком 7:6 Влада Строганова – ЧЕМПІОНКА УКРАЇНИ!









Систематичні тренування, під керівництвом тренерів це запорука вдалих стартів та нових перемог.  

Разом  «ШКОЛА ЧЕМПІОНІВ» !



Немає коментарів:

Дописати коментар