4 лют. 2020 р.

Майстер курс з тхеквондо. Вінниця.


У місті Вінниця пройшов Майстер курс з олімпійського тхеквондо. Від Полтавської області акредитацію пройшли та брали участь тренери «Школи чемпіонів» Вікторія Терещенко та Юрій Шавиро. Наші наставники підвищували свій рівень знань у провідних Майстрів тхеквондо в Україні.




Розділ традиційного пумсе представив міжнародний інструктор, випускник Академії тхеквондо Kukkiwon, 4й Дан Єфименко Олександр. Правила та елементи виконання пумсе вільні вправи (фрістайл) розповідав Ведмідь Єгор 3й Дан .








Практику та теорію тренувального процесу керугі вже вкотре ділився Заслужений тренер України, старший тренер національної жіночої збірної. Нам Олег 5й Дан та одна з кращих спортсменок Українського тхеквондо  Ромалданова Ірина.
Тренер збірної України майстер Kukkiwon Лі Дже Су провів спарингові тренування демонструючи різні варіанти відпрацювання технік для поєдинку.




 Бойовий розділ тхеквондо «хосінсуль» представив міжнародний інструктор, випускник Академії тхеквондо Kukkiwon - Сергій Васильченко.

8 годин тренувань та лекцій впродовж трьох днів  серед яких  також психологія, крос фіт, реабілітація,  правил змагань з тхеквондо зі змінами та доповненнями 2019 року. Звісно спілкування з лекторами та наставниками запитання та відповіді.   






Багато зверталося уваги на філософію котру несе в собі тхеквондо. Початок, основні цілі у розвитку учнів, спортсменів їх психологію у відношенні до спорту та роль всіх хто його оточує: сім'я, друзі, школа, тренер і т.д.  








В завершенні курсу відбулася атестація. Вітаємо наших тренерів з проходженням курсу, підвищення майстерності та кваліфікації у розділах «керугі» та «пумсе».  



 






Немає коментарів:

Дописати коментар