2 бер. 2020 р.

Чемпіонат Полтавської області з тхеквондо. Полтава, легкоатлетичний манеж.


В Полтаві у легкоатлетичному манежі стадіону «Ворскла» 1 березня відбувся Відкритий чемпіонат Полтавської області з тхеквондо. Боротьбу за нагороди вели 14 команд 180 спортсменів не лише з Полтавщини, а також гості з міст Суми, Ізюм, Києва та Харкова.
Для спортсменів з Полтавської області головна боротьба була за нагороди та право увійти до складу збірної, щоб через декілька тижнів представити честь Полтавщини на Чемпіонаті України.

Про виступ пишуть сайт:
ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТИСНИ 



Вітаємо учнів та вихованців «Школа чемпіонів» з перемогами відкритого Чемпіонату Полтавської області з тхеквондо. У складі ДЮСШ №4 наші спортсмени вкотре довели що наші тренери найкращі в області. Кубок за 1 загальнокомандне місце в наших руках!

  
Також до призерів командного заліку кубками були відзначені:
2 місце – ДЮСШ №2 (м. Кременчук)
3 місце – ДЮСШ ім.В.Ткаченка (м. Ізюм)




В особистому заліку
1 місце вибороли: Вікторія Цілуйко, Назар Бабенко, Богдан Шустерман (тренер Юрій Шавиро), Тимур Дідух (тренер Віталій Алєксєєв) .
2 місце: Радислав Молчановський, Ростислав Єфименко, Євгеній Кулаковський, Станіслав Єфименко, Михайло Густодим, Анастасія Фалько, Олександр Литвин, Єгор Заїка (тренер Юрій Шавиро), Власенко Руслан (тренер Віталій Алєксєєв) .
3 місце: Мирон Бушмакін, Гліб Галанюк, Данило Зінченко, Артем Гуржій, Роман Прихода, Владислав Шавиро. Павло Адамець (тренер Юрій Шавиро).Вікторія Сульженко,  Валерія Потьома, Олександра Бакута, Ігор Гаврилко, Тимофій Мельник, Сергій Канівець (тренер Вікторія Терещенко)



По переду нові змагання та нові перемоги! Готуємось до чемпіонату України!













Немає коментарів:

Дописати коментар