31 серп. 2020 р.

Школи чемпіонів долучилась до ECOlympic.

В Полтаві 28 серпня, на передодні Дня знань, відбулося свято спорту. На Майдані Незалежності вихованці ДЮСШ «Полтава» та «Школи чемпіонів» провели відкрите тренування на свіжому повітрі. Спортсмени показували свої вміння та хорошу фізичну підготовку.



Про захід на сайті НОК України ТИСНИ 



В рамках заходу спільно з відділенням НОК України в Полтавській області тхеквондисти та всі бажаючі долучилися до реалізації напрямку ECOlympic, всеукраїнського проєкту #OlympicLab. Модуль включив в себе облаштування території та прибирання. Учні разом з батьками та гостями прибрали навколишню територію, на якій щоденно тренуються.


До присутніх звернувся заслужений тренер України з тхеквондо, член

Виконкому Полтавського обласного відділення НОК України - Юрій Шавиро: «Я мрію, щоб спорт займав важливе місце в житті кожного полтавця. Тому наші заходи завжди спрямовані, як на досвідчених спортсменів, так і на новачків, які роблять перші кроки на татамі. Ми постійно беремо участь у різноманітних спортивних заходах, що популяризують здоровий спосіб життя та покращення екології навколишнього середовища, а також залучаємо батьків наших вихованців». 


      

   Юрій розповів присутнім про основні екологічні проблеми та загрози, які ставить перед людьми сьогодення, а також про турботливе ставлення до навколишнього середовища.


 

Всі учасники #OlympicLab отримали сертифікати та сувеніри від Національного олімпійського комітету України.






















Немає коментарів:

Дописати коментар