29 лист. 2021 р.

Чемпіонат України з таеквон-до ГТФ. Результати Школа чемпіонів.

 В Кропивницькому 26-28 листопада відбувся Чемпіонат України з таеквон-до версії ГТФ. У складі збірної Полтавської області виступали вихованці ДЮСШ «Полтава», школи чемпіонів.

 Це був перший змагальний досвід таких престижних змагань для наших вихованців. В напружених поєдинках для отримання кращого результату  комусь не вистачило досвіду, хтось не дослухавсь порад тренера, а комусь із наших суперників відверто допомогли судді зараховуючи удари, які не були нанесені в дозволені зони тіла. Не зважаючи на це, наші спортсмени добре виступили та вибороли медалі у різних розділах.

 Вітаємо наших чемпіонів та призерів.



 Цілуйко Вікторія:

1 місце у розділі лайт;

1 місце семі;

1 місце командний спаринг;

1 місце фрістайл.

 







Сипало Дар’я:

1 місце у розділі семі;

2 місце лайт;

2 місце спец техніка.









 Тимур Гладиш:

1 місце розділ спец техніка;

2 місце лайт;

2 місце семі.

 







Гліб Галанюк:

2 місце розділ семі;

2 місце спец техніка;

3 місце лайт.










 Юрій Шавиро розділ силове розбивання:

1 місце удар ногою (доліо чагі);

1 місце удар рукой (джюмок);

2 місце удар рукой (сонкаль);

3 місце удар ногою (юп чагі);

3 місце удар ногою (панде доліо чагі).








 

Юрій Шавиро на Чемпіонаті України з таеквон-до версії ГТФ спробував себе в змагальній дисципліні розділу «силове розбивання»

«На показових виступах та атестаціях багато раніше перебивав кирпичи, черепицю,  дошки - розповідає Юрій Іванович, в змагальній дисципліні це перший офіційний виступ. З такими пластиковими дошками стикнувся вперше. Дві дошки це приблизно 5 см., б’єш як у бетон. Тренери та спортсмени, які виступали в цьому розділі відчули це на власних руках та ногах!

За результатами змагань виконав норматив «Майстер спорту» Асоціації таеквон-до ГТФ. Готуюсь на наступні чемпіонати і саме приємне маю офіційне запрошення у складі збірної України виступити на Чемпіонаті світу 2022.»



 Дякуємо керівнику Полтавської області, члену президіуму  Асоціації таеквон-до ГТФ України - Михайлу Коробову, за організації поїздки та участь у змаганнях.

 Вітаємо спортсменів, тренерів та батьків з нагородами. Вітаємо збірну Полтавської області з яскравими та технічними поєдинками і перемогами,  яка в загальному заліку виборола  2 командне місце.


 











Готуємось до змагального сезону 2022

 Більше фото ще буде! 


Про перемоги та відбір наших учнів  до Чемпіонату України таеквон-до GTF. ТИСНИ

 

Перший день змагань ТИСНИ 




Немає коментарів:

Дописати коментар