24 груд. 2021 р.

Передноворічний фестиваль "Школа чемпіонів". Свято спорту для дітей та батьків в місті Полтава.

Традиційно в грудні ми підводимо підсумки спортивного року.

У спорткомплексі обласної поліції Полтавщини відбувся «Передноворічний фестиваль «Школи чемпіонів»» в якому взяли участь вихованці Полтавської федерації тхеквондо та ДЮСШ «Полтава».

Фестиваль тхеквондо вже багато років проходить при підтримці національної поліції України. В цьому році захід відбувся під гаслом  "Спорт - запорука здоров’я та безпеки!".


  Серед почесних гостей на святі були присутні начальниця Ювенальної поліції Полтавської області, підполковник Ірина Москаленко та керівник відокремленого підрозділу Федерації тхеквондо (ВТФ) України у Полтавській області Беслан Баккаєв. 

Поліція Полтавської області про Фестиваль "Школи чемпіонів" ТИСНИ  

Фото на сторінці ФЕЙСБУК ТИСНИ 





2021 був насичений змаганнями та перемогами учнів. Наші спортсмени у  взяли участь у змаганнях з тхеквондо 22 рази кожного разу виборюючи різні нагороди. Ми не лише брали участь у атестаціях та семінарах з тхеквондо, а і були ініціаторами та організаторами подібних заходів в місті Полтава. Наші представники успішно складали іспити та підвищували свою кваліфікацію у 15 семінарах та атестаціях.

У вітальному слові керівник «Школи чемпіонів» заслужений тренер України з тхеквондо, майстру спорту України Юрій Шавиро зазначив:  Оздоровлення дітей є важливою складовою для наших вихованців у цьому році  ми провели: пришкільний табір на базі ДЮСШ «Полтава», виїжджали зі спортсменами на 21 день  до табору «Олімпійські надії», проводили оздоровлення дітей у наметовому містечку на березі Ворскли у селі Михайлівка та командою оздоровлювались у кемпінговому містечку на березі Чорного  моря у Лазурному. 

Командою учнів та за підтримки їх батьків ми перемогли у бюджеті участі, дякую всім, хто активно агітував та  підтримав  проект.


Для гостей та батьків діти показували прийоми тхеквондо та різні  сценки в яких приймали участь як наймолодші вихованці, яким лише 5 років, так і досвідчені спортсмени володарі чорних поясів.

За рейтингом федерації були відзначені кращі спортсмени та тренери, які отримали кубки «Школи чемпіонів». Відзначили представників батьківського комітету.


На передодні фестивалю були проведені змагання з фізичної підготовки для наших спортсменів. Учасники змагань отримали свої нагороди та солодкі подарунки від Полтавської міської ради.  


До проведення фестивалю «Школи Чемпіонів» долучилось і Полтавське обласне відділення національного олімпійського комітету України. Спільно ми реалізовуємо програму «Моя олімпійська мрія». Спортсмени отримали сувенірну продукцію та набір м’ячів для проведення ігрових тренувань.




За професіоналізм, співпрацю з правоохоронними органами щодо створення безпечного дитячого середовища, вагомий особистий внесок у вихованні молодого покоління та популяризацію здорового способу життя, подякою ГУНП в Полтавській області був нагороджений Юрій Шавиро.







Приємним сюрпризом для наших тренерів Юрія Шавиро та Вікторії Терещенко були поляки за професіоналізм та відданість справі від керівника відокремленого підрозділу Федерації тхеквондо (ВТФ) України у Полтавській області Беслана Баккаєва.




Звісно, що участь у більшості заходах не можлива була б без підтримки  най рідніших та найдорожчих людей і це наші батьки. Дякуємо кожному з вас, що ви обрали олімпійський спорт тхеквондо. Дякуємо нашому батьківському комітету за підтримку.



ЗА ОСОБИСТИЙ ВНЕСОК  У ПОПУЛЯРИЗАЦІЮ ОЛІМПІЙСЬКОГО ТХЕКВОНДО  В МІСТІ ПОЛТАВА подяками від «Школи чемпіонів» були нагороджені родини наших спортсменів.  

Гладиш, Масленко, Холодна-Лисак, Адамець, Бойко, Короленко, Галанюк, Цілуйко, Гуржій, Потьома, Сульженко, Мельник, Москаленко, Колодяжних, Горелікови, Юрашко, Моргуль, Семко, Руденко та лікар команди Алла Кашпіровська.





Гордістю школи у 2021 році стали спортсмени, які виборювали перші місця на міських, обласних, всеукраїнських змаганнях та Чемпіонатах України. Спортсмени отримали кубок «Кращий спортсмен 2021»

Валерія Потьома, Вікторія Сульженко, Нікіта Мельник, Тимофій Мельник,Ярослав Москаленко, Вікторія Колодяжна, Тимур Гладиш, Гліб Галанюк, Назар Бабенко, Ілля Масленко, Павло Адамець, Владислав Шавиро, Боярин Вадим, Вікторія Цілуйко, Сипало Дар`я, Віра Левішко, Катерина Масленко, Анастасія Фалько, Руденко Кирил, Семко Андрій, Юрашко Дем‘ян, Моргуль Софія, Руденко Вероніка.

У 2021 році двоє наших вихованців Артем Гуржій  та  Роман Прихода неодноразово виборювали призові місця на чемпіонатах України та турнірах з тхеквондо! Успішно пройшли семінар та достойно пройшли ДАН ТЕСТ з тхеквондо та отримали чорні пояси з всесвітнім сертифікатом на ЧОРНОЙ ПОЯС ТХЕКВОНДО.  

Приємно відзначити що в цьому році в Полтаві високе звання «Майстер спорту України з тхеквондо»  виконала тренер «Школи Чемпіонів» Олена Козирод!



За підсумками змагального року серед тренерів, звання - кращий тренер виборола Вікторія Терещенко.  





Дякуємо всім за участь у фестивалі. Впевнені у 2022 році наші спортсмени завоюють ще більше нагород.



 

Дякуємо нашим тренерам: Юрію Шавиро, Вікторії Терещенко, Олені Козирод, Олегу Шавиро!Детальніше та більше фото ще буде!




Відео з фестивалю


 



















Немає коментарів:

Дописати коментар