28 лип. 2022 р.

Точка збору. Спортсмени Школа чемпіонів провели Олімпійський урок.

                В селі Терентіївка, що на Полтавщині в садибі розваг «Точка Збору», відбулось урочисте підняття Олімпійського прапору з нагоди Європейського Юнацького Олімпійського Фестивалю який стартував у Словаччині в місті Банська-Бистриця.

Для гостей садиби, вихованці «Школа чемпіонів»,  ДЮСШ «Полтава» підготували майстер клас з тхеквондо та навчали їх самозахисту.



До підняття Олімпійського прапору приєднався, майстер спорту України з тхеквондо Андрей Нечитайло, який захищає нашу країну і на декілька днів приїхав у Полтаву.






Усі учасники отримали подарунки від Національного олімпійського комітету України та яскраві емоції.








Від керівництва "Школа чемпіонів" урочисто вручили подяку «Точка збору» за популяризацію здорового способу життя, вагомий внесок у розвиток тхеквондо. Чудово що садиба розваг приймає спортсменів, які мають можливість підтримувати свою фізичну форму та продовжувати підготовку до змагань.







Приємні сюрпризи від директора «Точка збору» Сергія Плахтюк кожен учасник олімпійського заходу отримав смачне морозиво, дорослі також отримали сюрприз. Батьківський комітет школи порадував дітей смачними стравами.











Більше фото на нашій сторінці у фейсбук ТИСНИ 


Дякуємо ЗСУ за безпечно прожитий день.


Немає коментарів:

Дописати коментар