18 січ. 2023 р.

Дніпро, страшна трагедія!

 14.01 країна терорист здійснила черговий ракетний удар по Україні. Під приціл виродків потрапив житловий будинок м.Дніпро. Внаслідок цього жаху загинули мирні жителі, які лише знаходились вдома у свій вихідний і день!!!

 

Серед загиблих

 

Михайло Кореновський - заслужений тренер України з боксу, старший тренер з боксу. Без люблячого батька й чоловіка залишилась дружина з двома дітьми. Спортивна родина втратила хорошого тренера, вихованці якого неодноразово перемагали на світових та європейських змаганнях.

 


Анастасія Ігнатенко – тренер з акробатики, майстер спорту України зі стрибків на акробатичній доріжці, суддя національної категорії, неодноразова чемпіонка Запорізької області, призерка чемпіонатів України.

 








Валентин Вознюк - колишній директор Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 3 (легка атлетика)

 



Співчуваємо рідним!

 




У Дніпрі, в зруйнованому будинку жила родина юного спортсмена з кікбоксингу Тимура Шевчука.

Він з сестрою Кароліною дивом залишилися живими. В мить прильоту вони гралися на сусідньому майданчику, а батьки мали вийти до них. Але не встигли.

 




Від імені всіх тренерів України висловлюю глибокий сум та слова підтримки рідним та близьким. Світла пам’ять загиблим, вічна слава Героям!

 

  

Російських і білоруських спортсменів, функціонерів, суддів — у санкційний бан!

Біль для спортивної родини. Цього не можна пробачити й забути…

Забути потрібно про російських і білоруських спортсменів!!!














Немає коментарів:

Дописати коментар