19 бер. 2023 р.

Нагороди Полтавських спортсменів у Німеччині. Kwak Kum-Sik гранд майстер 9 dan, привітав Українців.

 18 березня в Німеччині місті Оффенбург відбувся Міжнародний чемпіонат Баден-Вюртембергу з тхеквондо.

 До складу німецького клубу «Taekwondo Schule Klebach» увійшли і двоє Полтавських спортсменів, вихованців ДЮСШ "Полтава, "Школи чемпіонів", які тимчасово проживають та тренуються за кордоном брати Владислав та Євген Шавиро.

 Вітаємо спортсменів з нагородами престижних змагань

1 місце - Євген Шавиро

2 місце – Владислав Шавиро



 

Євген дебютував на змаганнях з тхеквондо за кордоном. У фінальному поєдинку основний час завершився при рівному рахунку. В додатковому раунді перевага була за Полтавським спортсменом. Результат 1 місце!

 








Влад вперше спробував себе у віковій категорії серед дорослих. Його суперниками є досвідчені та іноді на багато років старші спортсмени.

За вихід до фіналу Владиславу, як і його брату Євгену не вдалося в основний час перемогти суперника тож вирішальним був додатковий раунд в якому Владислав був більш точним та наніс більше ударів.

 Фінал був дуже напруженим, суперник у нашого спортсмена був не лише значно старший, а  більш досвідчений - володар чорного поясу 4 дану. Владислав добре розпочав поєдинок, наніс декілька влучних ударів, але досвід нашого суперника сказавсь у заключній хвилині фіналу. Яскравий та емоційний бій подарували спортсмени глядачам.  Результат 2 місце у Владислава Шавиро.

 

 Вітаємо Полтавську школу тхеквондо!  Наших спортсменів також привітав гранд майстер Kwak Kum-Sik володар 9 дан тхеквондо.







Немає коментарів:

Дописати коментар