19 трав. 2023 р.

Кубок Чемпіонів з тхеквондо виборола команда ДЮСШ «Полтава».

  Змагатись за нагороди до Полтави приїхали представники 15 команд близько 300 учасників з різних міст.

 Юрій Шавиро старший тренер відділення тхеквондо ДЮСШ поділився враженнями про змагання.

 




Для наших вихованців це чудова можливість випробувати себе на таких престижних змаганнях. Приємно що спортсмени порадували яскравими поєдинками та перемогами. Звісно були ті, хто не здобув медаль та не отримав свій кубок за перше місце. До нас на змагання приїхали сильні спортсмени, переможці Чемпіонатів України та міжнародних змагань. Деяким учням невистачило впевненості в свої вміння та змагальної практики.

Спортсмени 1-2 року навчання також змогли випробувати себе на турнірі в категорії «Б» це категорія для новачків де удари в голову заборонені. Продемонстрували гарну техніку та прагнення перемогти і можливо на наступні змагання перейдуть в більш досвідчену категорію «А» в якій змагання проходять по Олімпійським правилам тхеквондо.

Вітаю команду спортивної школи «Полтава» до складу якої увійшли і вихованці «Школа чемпіонів» з першим загально-командним місцем.


На змаганнях серед почесних гостей був присутній президент  Федерації тхеквондо (ВТФ) України - Лесик Саманджия, начальник Управління молоді та спорту Полтавської ОВА -  Марина Трохименко.  Після офіційної церемонії відкриття відбулась нарада з почесними гостями змагань та керівником Відокремленого підрозділу «Федерація тхеквондо (ВТФ) України» у Полтавській області - Бесланом Баккаєвим. Було відзначено, що змагання проходять на високому організаційному рівні, прийнято декілька важливих рішень для розвитку тхеквондо на Полтавщині. Тож вже цієї осені Полтава зможе прийняти Чемпіонат України з тхеквондо. Впевнений, дякуючи ЗСУ ми зможемо провести Чемпіонат дотримуючись всіх вимог федерації  України та Міністерства спорту.

 

Вітаємо команду ДЮСШ «Полтава» з першим загально-командним місцем, Юрій Шавиро, відзначений кубком - «Кращий тренер». Учні  нашого тренера вибороли найбільшу кількість перших місць на турнірі.

Вітаємо всіх спортсменів, батьків та тренерів з перемогами та змагальним досвідом!

  1 місце вибороли: Бушмакін Захар, Гайдук Поліна, Глушич Сергій, Кияниця Мирон, Плахтюк Олексій, Локес-Крупка Антон, Марченко Владислав, Сипало Дар`я, Яковлева Кіра, Матяшов Владислав, Яловега Єгор, Дубінчук Єгор, Коне Марк, Мовін Максим, Іванова Маргарита, Потьома Валерія, Бут Ярослава, Алімова Варвара, Самойленко Денис, Батюк Максим, Величко Артем, Кревсун Владислав, Слинько Максим, Руденко Вероніка, Юрашко Даміра

 2 місце: Краснюк Максим, Ведмідь Владислав, Гусаренко Софія, Зінченко Данило, Козирод Андрій, Силенко Матвій, Сутула Максим, Фалько Вікторія, Холодний Ігор, Цілуйко Вікторія, Балкова Марія, Шабельник Аліса, Петуховська Аріна, Шамян Анжеліка, Айдін Єгор, Шабельник Максим

 3 місце: Адамець Павло, Бабенко Назар, Баклицький Вадим.  Бушмакін Мирон, Гайдар Денис, Дзюндзюк Лев, Масленко Ілля, Тарапата Іван, Міщенко Кирил, Каплонський Іван, Голінко Ярослава,  Цуркан Надія, Канівець Сергій, Фесенко Микола, Школьний Назар, Бловацький Олександр, Мельник Тимофій, Мельник Нікіта,  Юрашко Дем'ян, Яременко Святослав.

 Команду готували: Юрій Шавиро, Вікторія Терещенко, Вікторія Іванюк, Андрій Кириленко, Олена Козирод. Також тренери, які зараз в ЗСУ захищають нашу Україну - Михайло Шамян та Андрій Нечитайло.  








Про змагання також читайте ТУТ ТИСНИ

Більше фото на нашій сторінці у ФЕЙСБУК ТИСНИ 



Немає коментарів:

Дописати коментар