28 серп. 2023 р.

Збірна України з тхеквондо! Чемпіонат Європи серед юніорів та Чемпіонат Європи серед олімпійських вагових категорій м. Таллінн, Естонія.

 У Таллінні (Естонія) 24-26 серпня відбувся чемпіонаті Європи серед олімпійських вагових категорій та серед юніорів. Збірна України з тхеквондо (WT) на престижних змаганнях виборола п'ять золотих, одну срібну та чотири бронзові медалі.

 Вітаємо спортсменів, тренерів та всіх вболівальників олімпійського тхеквондо. На чемпіонаті Європи серед олімпійських вагових категорій збірна України посіла І місце серед чоловіків та ІІ в загальному заліку. На юніорському чемпіонаті Європи, збірна України посіла І місце серед хлопців та ІІІ місце в загальному заліку.

 

European junior and olympic weight categories championships 2023 Talliinn


 Форостюк Матвій - золото юніори -73 кг

Мірзоев Самір - золото юніори -55 кг

Маненков Максим - золото юніори -51 кг

Костюк Ярина - бронза юніорки -42 кг

Куц Марія - бронза юніорки +68 кг

 

Костеневич Костянтин - золото ОВК -80 кг

Гарбар Андрій - золото ОВК +80 кг

Круш Діана - срібло ОВК - 57 кг

Гурнов Кирило - бронза ОВК - 80 кг

Гарбар Артем - бронза ОВК +80кг

 

У складі збірної команди України виступала і Полтавська спортсменка Катерина Ступак. Катерина впевнено перемогла суперницю з Молдови та Словаччини. За вихід до півфіналу та бронзову нагороду чемпіонату нажаль Катерина поступилася тхеквондистці з Хорватії. Маємо цінний досвід для нашої спортсменки. Віримо в майбутні нагороди.

 

Вітаємо команду спортсменів та тренерів.

Дякуємо ЗСУ.   Віримо в перемогу України.




























Немає коментарів:

Дописати коментар