16 вер. 2011 р.

відкритий кубок м. Ірпінь

17-18 вересня в місті Ірпінь Київської області проходив І Міжнародний кубок присвячений пам'яті Першому Віце-Президенту ФТУ, Президенту Київської Федерації, Головному тренеру збірної команди Київської Євдокимову Геннадію Володимировичу.





В турнірі брали участь 116 спортсменів з міст України, а саме: Дніпропетровська, Запоріжжя, Харкова, Одеси, Києва та Київської області, а також Республіки Молдова міста Кишинева. Серед кращих команд України була запрошена на турнір і збірна Полтавщини.

На відкритті турніру був присутній мер міста Ірпінь В.Д. Скаржинскій  та депутати міста  Д.П. Войцех, А.А. Страховський, які теплими словами привітали учасників, тренерів, суддів турніру, а також рідні Геннадія Володимировича.

Відкриття починали з демонстраційного показового виступу команди А. Єфименка. Також учень Г. Євдокімова а тепер депутат міста Ірпінь - Андрій Страховський продемонстрував вміння тхеквондо, ударом у стрибку з розвороту збив яблуко з меча на висоті приблизно два с половиною метри.
  
Було розіграно 13 комплектів нагород у категоріях юнаки, кадети, юніори Спортсмени виступали на електронній системі DaeDo з відео повторами, наданий компанією UKRAINE TAEKWONDO PROMOTION.
У Полтавській збірній найкращий результат показала Анна М’яло виборовши срібло такого престижного турніру. Анна у фінальному двобої змагалась із киянкою Іриною Ромодановою, майстром спорту міжнародного класу, неодноразовою чемпіонкою України, але програла більш досвідченій спортсменці.



Валерій Коваленко мав шанси вибороти бронзу, але  після трьох раундів рахунок був рівний 8-8 додатковий час в якому бій триває до одного влучного удару суперник Валерія перехитрив, та перший влучно попав у захисний жилет  і таким чином виграв.



Також Роман Маслак, міг потрапити на третю сходинку в особистому заліку, але бій із киянином був на користь останнього.




За результатами двох днів напружених двобоїв перше командне місце, а з ним і головний приз змагань завоювала команда м. Києва -  3000 $, 2 місце команда м Ірпінь 2000 $, 3 місце команда м. Запоріжжя 1000 $


Наша збірна виступала в оновленому складі  спортсмени набули досвіду участі в такому престижному змаганні.












В рамках турниру проходила фотосессия спортсменов

BLACKBELT

наши спортсмены есть на странице, 3,4,6 Ковалекно В., Маслак Р....

6 коментарів:

  1. Удачи нашим звездам Роме и Анюте!!!
    Тренеру удачи и терпения)))

    ВідповістиВидалити
  2. Аня, поздравляю с медалью!

    ВідповістиВидалити
  3. спасибо))
    Аня молодець!!
    а я просто зритель!!!

    ВідповістиВидалити
  4. ))) аноним, почему то мне кажется что без вашего участия здесь не обошлось!!!!
    Поэтому Вы тоже МОЛОДЕЦ!!!!

    ВідповістиВидалити