11 вер. 2011 р.

Young Masters Cup

9-11 вересня у м. Запоріжжя відбувся турнір з тхэквондо (ВТФ) “Young Masters Cup” у вікових категоріях молодь, юніори, кадети та юнаки. 
           До участі в турнірі була запрошена і Полтавська команда
  
 .

 
     
   До Запоріжжя приїхали майже всі сильніші Українські команди з тхеквондо - Київа, Одесси, Дніпропетровська, Харкова загалом близько 200 спортсменів більше ніж із 10 регіонів України.
Анна впевненно перемагає


Полтавщину на змаганнях представляли мої вихованці які тренуюсться у ДЮСШ «Юність-1»

Анна під час атаки






 Золоту нагороду  серед  юніорів у ваговій категорії до 45 кг. для  полтавської команди виборов Роман Маслак. Вигравши три поєдинки другий бій закінчивши достроково.
       

Г. Коваленко, Р. Маслак, А. М`яло
         Анна М’яло одна з найтитулованішах спортсменок області привезла в Полтаву ІІ місце.  
  – Вона дійшла до фіналу, але поєдинок із запорізькою спортсменкою дався важко, бо Анна травмувалась у попередньому поєдинку. – До того ж ми побачили, що запорізькій дівчині рефері робив поблажки, закривав очі на її порушення, вихід за килим та падіння, не знімаючи бали. Тож по балах вона отримала перевагу над Анною.

     

    
    Також відзначився і Георгій Коваленко показав хороший результат, виборовши срібло. Георгієві, вага якого 33 кілограми, довелось змагатись із спортсменом, вага якого 37 кіло і вищим на голову. Георгій достойно провів поєдинок незважаючи на переваги соперника.



Результатами я задоволений, це перші старти в новому навчальному році. Уже наступного тиждня ми вирушаемо ще на один турнір у м. Ірпінь. У спортсменів є декілька днів, щоб відновитись та попрацювати над помилками.

        Сьогодні о 17 годині полтавським тхеквондистам вручать їхні нагороди, адже полтавська делегація вирушила раніше додому, не дочекавшись церемонії нагородження

7 коментарів:

  1. Поздравляю спортсменов и тренера, МОЛОДЦЫ!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Уряяяяяяяя, молодцы!!!
    Поздравляю с победами!!)))

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо за поздравления.

    ВідповістиВидалити
  4. Молодці вихованці та тренер! Успіхів, призових місць і спортивної витримки!

    ВідповістиВидалити
  5. спасибо нам очень приятно))

    ВідповістиВидалити
  6. для такого серезного названия, соревнования слабенькие в плане организации. Хотяяяяяяя)))

    ВідповістиВидалити