10 жовт. 2011 р.

спартакіада депутатів

В Алушті  з 3 по 9 жовтня депутати різних рівнів із України змагалися між собою у спортивних досягненнях.
Серед учасників і делегація з 21 особи депутати з Полтави та області,  котрі впродовж п’яти днів вели боротьбу за нагороди. Депутати грали у волейбол та міні-футбол, настільний теніс і шашки у рамках 1-ї Всеукраїнської спартакіади серед депутатів різних рівнів присвяченої 20-річчю Незалежності України та з метою пропаганди здорового способу життя.

Депутати  перед тим, як потрапити до складу збірної проходили декілька відбіркових турів на першому етапі депутати сільських, міських, селищних рад виборювали першість. У другому етапі змагалися -  депутати Верховної Ради України, Верховної Ради АР Крим, обласних (серед збірних команд районних рад), Київської та Севастопольської міськрад.

Тож до Алушти приїхали делегації кращих з кращих!

Команда з Полтавщини поїхала на чолі з Анною Шавиро, начальником управління молоді та спорту Полтави.  Серед  учасників спартакіади Юрій Шавиро,  президент федерації тхеквондо Полтавької області (депутат Київської у місті Полтава ради) - волейбол, Іван Близнюк неодноразовий переможець та призер змагань з вільної боротьби та з футболу серед ветеранів (депутат облради) – міні-футбол, Юрій Шаповалов, майстер спорту міжнародного класу з автомобільного спорту  (депутат Кременчуцької міськради) – міні-футбол та інші. Серед спортсменів-депутатів області були і дві жінки: Тетяна Тарапунець (настільний теніс) із Семенівки та Наталя Філіпова (шашки) з Комсомольська.
Під час офіційного відкриття  спартакіади. Полтавець Іван Близнюк удостоївся честі запалювати вогонь спартакіади.
Команди були поділені на підгрупи та виборювали право за вихід до наступного кола.  
            Так, за результатами 4 днів змагань наша команда показала досить несподіваний та приємний результат 3 місце з міні-футболу, перемога над одеситами 4:1
            На жаль, волейболісти не вийшли у фінальну частину змагань. Але продемонстрували стабільний результат.
           
За загальними результатами збірна депутатів Полтавщини виборола 3 загальнокомандне місце поступившись лише Одеситам – 2 місце, Івано-Франківським колегам – 1 місце.

На урочистому нагородженні представника команди Анну Шавиро за активну громадську діяльність нагородили почесною відзнакою Депутатського клубу «Парламент»  

На вокзалі в Полтаві, делегацію зустрічали представники обласного відділення «Спорт для всіх» та подякували всім депутатам за перемоги і відзначили грамотами кожного особисто!


1 коментар: