30 жовт. 2011 р.

Золотий даянг

          
У Дніпродзержинську 29 жовтня відбувся турнір з тхеквондо «Золотий даянг».  Більше 300 спортсменів таких міст як Київ, Севастополь, Запоріжжя, Харків, Луганськ, Донецьк та інші.  26 команд виборювали почесні нагороди турніру.
Полтавську області представляли мої вихованці які тренуються у  ДЮСШ "Юність-1".
Участь у турнірі полтавці приймають традиційно, так і цей рік не став виключенням.


М`яло Анна

Чемпіонкою у своїй ваговій категорії вигравши три поєдинки стала Анна М`яло. Поєдинок за вихід у фінал був самий напружений після трьох раундів рахунок 3:3, додатковий раунд до першого влучного попадання і Анна перша наносить точний удар своїй суперниці. Фінальний поєдинок відрізнявся  влучними атаками як по захисному жилету так і по голові обидві суперниці прагнули перемогти, спрямовували свої удари та цілились одна одній у шолом. Після трьох раундів з рахунком 15:11  чемпіонкою у ваговій категорії до 46 кг. стала Полтавка Анна М’яло.


Ілля

Мав всі шанси піднятись на найвищу сходинку п’єдесталу і  Ілля Якименко у фінальному поєдинку він впродовж трьох раундів перемагав свого суперника з Дніпропетровська, але на останніх секундах 3 раунду припустився тактичної помилки і пропустив удар – рахунок зрівнявся. Додатковий раунд був не на користь нашого земляка – результат 2 місце.   



Ігор




 

Віталій
Також бронзові нагороди привезли на Полтавщину
Кирило Білик
Ігор Білик
Красницький Віталій.


Кирил
 
під час відкриття змагань ПОЛТАВСЬКІ  ПАТРІОТИ - ми Українці і ми цим пишаємось!!!






2 коментарі: