29 серп. 2012 р.

Молодежная олимпиада


у нашей команды уже есть одно первое место
      З 28 по 30 серпня цього року відбувся тематичний зліт «Полтавська молодіжна олімпіада – 2012» в с. Верхоли, Полтавського р-ну  в спортивному таборі «Олімпійські надії», у ньому прийняли участь представники молодіжних, громадських організацій, які діють у Полтаві, та лідери студентського самоврядування вищих навчальних закладів м. Полтава.Також у заході взяли участь і полтавські тхеквондисти. Зліт було заплановано на 3 дні і поділялося на ІІ частини.

    І – частина, перебування в лагері «Олімпійські надії», дотримання розпорядку дня, який був насиченій змаганнями з таких видів спорту, як волейбол та футбол, а також конкурсами, естафетами, знайомством з полтавцями-учасниками Олімпійських ігор різних років. Але нажаль, так як погодні умови погіршилися, то організаторами було прийняте рішення скоротити час перебування в лагері, через те ми пробули в ньому не 2 дні, а всього майже півтора дня. Та навіть цей час ми провели відмінно....Отже відразу ж по приїзду, всіх учасників зльоту було розділено на 4 команди, назви були країн учасників «Євро 2012» це – Італія, Польща, Німеччнина та УКРАЇНА (так як тхеквондист - справжні патріоти, тому були саме в команді своєї країни!!!)
    Кожній з команд організаторами зльоту були представлені завдання, та необхідна канцелярія на їх здайснення, а також галстуки у формі прапорів відповідних держав.
Завдання були такого типу
-  Представити назву, дивіз, та намалювати емблему команди (за це завдання ми отримали 1 місце, розділивши його с командою Польщі.
- Виготовити листівку-поздоровлення «З Днем народження КРАЇНО!», та створення колажу «Ми українці – справжні олімпійці» (також 1 місця – урааааа))
      В командних естафетах спортсмени показали всі свої вміння. А так як тхеквондисти Полтави  - найкращі спортсмени і  в естафетній команді – нас була більшість – то ПЕРЕМОГА була за НАМИ!!!

      Ще однією приємною несподіванкою, стала зустріч з учасницею Олімпійських ігор в 1988 році, полтавчанкою Копчиковою Світланою. Всього за свою спортивну кар'єру з 1983 по 1990 роки вона ставала тридцять разів чемпіонкою СРСР, встановила 33 рекорду України. Учасниця багатьох міжнародних змагань. Має 160 медалей і нагород (як вона сказала, це -  15 кг. медалей та 13 кг. грамот). Було дуже цікаво слухати її розповіді про збори, змагання, як проходила Олімпіада очими її учасника. Дякуємо організаторам та самій гості за можливість дізнатися подібної інформації.

вечер знакомств и дискотека
     Підводячі підсумки перебування на зльоті, організатори визначили загально командні місця. Ніхто сумнівів не мав що УКРАЇНА – буде ПЕРШОЮ за підрахунками медалей, так і сталось!!!
    Для кожних команд організаторами були підготовлені медалі, та подарунки! Для нашої команди + ваучери на безкоштовний обід у МакДональсі, найкращому знавцю олімпіади – чашка з логотипом та Оліпмійський пітівник.  


       ІІ – частина зльоту, це поїзда до аквапарку «Джунглі» м. Харків. Для тих хто вперше приїзив туди (а це більшість учасників) то, емоції було масса.
        Дякуємо ГО «Наш дім  - Полтава» та його лідерам за представлену поїздку до аквапарку,  а також організаторам зльоту Управлінню  у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради  за прекрасний відпочинок, хорошу організацію та веселу атмосферу. 


(інформаційний відділ Полтавської федерації тхеквондо)


4 коментарі:

  1. Олимпиада очень понравилась,было очень весело и интересно,на етой молодежной олимпиаде было 4 команды:УКРАИНЫ,ГЕРМАНИИ,ИТАЛИИ И ИСПАНИИ,соревнования происходили из 8 разных состизаний из которых наша команда взяла 6 золотых и 2 серебрянных медалей,по итогам соревнований наша команда еще и взяла 1 командное место !!!ТАК ЧТО ВЫСТУПИЛИ ОЧЕНЬ ДОСТОЙНО И ПОЛУЧИЛИ УВЕРЕННУЮ ПОБЕДУ !!!

    ВідповістиВидалити
  2. я вообще в восторге от прочитанного!! )))

    ВідповістиВидалити
  3. Ці півтора дні на зльоті мені дуже сподобались, ми займалися спортом, грали в теніс. Були веселі старти найбільш складну конкуренцію склала команда збірної Німеччнини. Погано, що було холодно і не змогли пограти в волейбол та футбол. шкода , що не всі пішли танцювати на вечірню дискотеку(. Але не зважаючи на всі нюанси мені дуже сподобалося на зльоті

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Конечно тебе понравилось) еще бы!!! Особенно утренний подем когда я Вас будил на зарядку и на улице был дождь. Витек конечно с команды Украина - зачетный парень на утро себе отбивные заказал))))

      Видалити