4 квіт. 2013 р.

Тхеквондист Ігор Йосипів встановив рекорд України.



    В Івано-Франківську встановили новий рекорд України. Тренер з тхеквондо ВТФ, керівник центру підготовки чемпіонів «Золотий Дракон» Ігор Йосипів пробіг босоніж по снігу 12 км. Подія сталася у неділю, 31 березня, на міському озері.
    На встановлення рекорду разом з Ігорем прийшли і вихованці. Наймолодшому — три роки. Вони допомогли тренеру підготуватися до забігу. Здавалося, для рекорду достатньо було пробігти й один раз навколо озера, адже раніше нічого подібного ніхто не ініціював. Проте майстер спорту України вирішив, що цього буде замало і пробіг дистанцію вчетверо довшу. Причина проста — 12 — улюблене число Ігоря.

   Рекорд зафіксувала експертна комісія на чолі з Ганною Крисюк, представником Національного проекту «Книга рекордів України». Оголошують результат. 12 кілометрів за годину, 20 хвилин та 46 секунд. Рекордсмен свою перемогу присвятив своєму тренеру, Юрію Вілямовському, донечці Єві та всім, хто прийшов його підтримати.


    Криваві сліди на снігу спортсмена не бентежать. Ігор Йосипів, рекордсмен, є кров, але все добре, просто перестрибував через кущі, був біг з перешкодами.



Вітаємо Ігора з рекордом України! 




1 коментар: