13 груд. 2014 р.

Золото з Харкова перивезли до Полтави тхекводисти.

Про нас пишуть: Полтавщина спорт 

Сайт МІСЬКВИКОНКОМ ПОЛТАВИ про нас 

Вітаємо Полтавську команду з вдалим виступом на дитячому міжнародному турнірі з тхеквондо ВТФ «Діти України» Змагання відбулись в Харкові у суботу. 300 тхеквондистів з 24 команд прийняли участь в цьогорічному турнірі.
Полтавська команда була не самою чисельною, лише 11 спортсменів змагались за нагороди.

Вітаємо переможців змагань:

Коваленко Георгій (тренер Юрій Шавиро)
Баккаєва Аміна, Рябцева Дар'я, Подолян Кирило (тренер Супак Віталій)

ІІІ місце вибороли
Коновал Анастасія  (тренер Андрій Нечитайло)
Лазарєва Єлизавета (тренер Супак Віталій)

 
За підсумками змагань наша команда посіла 5 загальнокомандне місце, була нагороджена кубком.






Приємною несподіванкою стало ще й те, що кращим спортсменом турніру визнано Георгія Коваленко – який виступав в об’єднаній ваговій категорії 55+.   Георгію було вручено кубок.



За результатами змагань 1 місце у ваговій категорії до 33 кг виборов Кирил Подолян тим самим  виконаннав норматив Кандидата в Майстри спорту України з тхеквондо ВТФ.

Вітаємо Кирила та тренера. Гарний результат календарного року.

   
Дякуємо організаторам змагань за яскраве свято спорту, за  можливість  позмагатись з сильнішими спортсменам з різних команд.


Інтерв`ю у чемпіона 



наші чемпіонки
Чемпіонська нагорода
Більше фото КОНТАКТ

Всіх з наступаючим Новим роком!

     

     По итогам турнира победу в общекомандном зачете завоевали киевские тхэквондисты. На счету команды Киевской Федерации тхэквондо ВТФ 14 золотых, 7 серебряных и 19 бронзовых медалей.
    Второе место заняла команда Харьковской КДЮСШ №8, спортсмены которой завоевали 9 золотых, 11 серебряных и 12 бронзовых медалей. Третий результат показала команда ДЮСШ города Дружковка, Донецкой области, тхэквондисты которой добыли на турнире 5 золотых, 3 серебряные и 10 бронзовых медалей. Также в пятерку лучших вошли команда Харьковской ДЮСШ №2 и команда города Полтава. Информация с сайта ФТУ, хочешь знать больше ЖМИ 

Результаты ТУТ 

Немає коментарів:

Дописати коментар