28 січ. 2015 р.

Тхеквондо в Полтаві новий шлях розвитку.

Шановні вихованці Полтавської школи тхеквондо ВТФ та їх батьки, хочемо поставити вас до відома щодо фінансування ДЮСШ «Юність-1» та змін в діяльності федерації у 2015 році.
 Ті, хто відвідують тренування (тренуються) на базі СК «Спартак», могли помітити, що в спортивному залі протягом січня відсутні тренування з вільної боротьби ДЮСШ «Авангард». Це пов’язано із закінченням фінансування з державного бюджету спортивних шкіл, які підпорядковані ФСТ. ДЮСШ «Юність-1» також є школою ФСТ «Україна» і відділення тхеквондо при ДЮСШ «Юність-1» зараз проводить тренування в не орендованому залі це тренери Шамян М.С., Туразіані І.Д., Ковалекно А.О., Зубрійчук Б.В.. Керівництво школи обіцяє, що фінансування відновиться, але коли і яким чином – поки не відомо.

   Окрім цього, 20 січня в Кабінеті Міністрів України за ініціативи Міністра молоді та спорту Ігоря Жданова відбулася нарада із керівниками профільних підрозділів обласних державних адміністрацій. Міністр зазначив, що «Тепер основне навантаження по утриманню спортивних шкіл лягає на місцеві бюджети, як і відповідальність за їх збереження».
Тож ми чекаємо та сподіваємось!!!

   У зв’язку з даною ситуацією на позачерговій тренерській нараді федерації були прийняті зміни та основні шляхи розвитку тхеквондо в м. Полтава. Було прийнято рішення щодо розвитку напрямку колективного членства (клубна система), відповідно до якого членами федерації можуть бути колективи (самостійні державні або громадські організації не залежно від прибутку), які популяризують тхеквондо ВТФ серед своїх вихованців та приймають умови договору про співпрацю з федерацією.
На даний час членами Полтавської федерації тхеквондо ВТФ є:
-         Спортивний Клуб «Майстер», тренери – Нечитайло А. С., Туразіані І. Д., та їх вихованці, що мають книжки спортсмена Полтавської федерації тхеквондо
-         Центр спортивного розвитку «Чемпіон», тренери – Шавиро Ю. І., Терещенко В. С., та їх вихованці, що мають книжки спортсмена Полтавської федерації тхеквондо
    Інші тренери федерації які офіційно працюють в ДЮСШ «Юність-1» визначаються з напрямками своєї діяльності. Їх вихованці продовжують тренуватись та вивчати тхеквондо.

   Також з січня 2015 р. при Полтавській спортивній школі №4 відкрито відділення тхеквондо, де працюють Шавиро Ю. І. та Нечитайло А. С. Набір у групи та тренування проходять на базі СК «Спартак»

Про можливі подальші зміни будемо інформувати додатково.  


    P/S Сьогодні 28.01 у приміщенні міськвиконкому відбулась колегія працівників міських спортивних шкіл та їх директорів. На якій міській голова Олександр Федорович Мамай  завірив що фінансування спортивних шкіл буде. Вихованці відділення тхеквондо Полтавської ДЮСШ №4 під керівництвом тренерів Шавиро Ю., Нечитайло А.  продовжують тренування в СК «Спартак» з міського бюджету будуть виділені кошти на оренду спортивного залу. 

Сайт Полтавської міської ради   

Основні напрями діяльності на 2015 рік 



1 коментар:

  1. Нині фактично без фінансування залишилися 530 ДЮСШ

    На сьогодні фактично без фінансування залишилися 530 дитячих спортивних шкіл. Про це заявив під час погоджувальної ради керівників депутатських фракцій та комітетів парламенту народний депутат, голова комітету з питань сім’ї, молодіжної політики та спорту Артур Палатний.

    ВідповістиВидалити