1 лют. 2015 р.

Перемоги Полтавських тхеквондистів, з Харкова з нагородами.

Про нас сайт Полтавської міської ради 

     Полтавські тхеквондисти розпочали змагальний рік з перемог. «ІІ Відкритий чемпіонат КЗ КДЮСШ «ХТЗ» ХОР з тхеквондо (ВТФ)» відбувся у м. Харків 30-31 січня. До складу полтавської делегації увійшли юні спортсмени які займаються в ДЮСШ №4 м. Полтава, СК «Майстер» та ЦСП «Чемпіон».


 
Близько 400 спортсменів з Києва, Сум, Дніпропетровська, Харкова та Полтави виборювали нагороди. 12 команд змагались за головний кубок та звання кращої команди чемпіонату. В напруженій боротьбі команда Полтавської федерації зайняла ІІІ загальнокомандне місце.

 

Чемпіонами у своїх категоріях стали: Шостак Назар, Ерлі Максим (тренер Терещенко В.О.) Маркітан Олександр (тренер Нечитайло А.С.) Баккаєва Аміна, Лазарєва Єлизавета, Коновал Анастасія, Ступак Катерина (тренер Ступак В.В.)

    Друге місце вибороли : Матяшов Владислав (тренер Нечитайло А.С.), Хіміч Олена (тренер Шавиро Ю.І) Ляшевич Олександр, Подолян Кирило Рябцева Дар'я (тренер Ступак В.В.)
   Третє місце: Гаврись Назар, Айдін Єгор, Новіков Денис (тренер Нечитайло А.С.).Трофименко Владислав, Луговець Данило (тренер Шавиро Ю.І). Щербань Володимир Токарева Анна (тренер Ступак В.В.)
 
По завершенню змагань, організаторами дійства, цінними призами нагородили кращих спортсменів, від нашої команди кращим на думку суддів виявився Маркітан Олександр, який отримав в подарунок рюкзак. Також номінантом на призи глядацьких симпатій був Шостак Назар за найяскравіші та вражаючі поєдинки турніру
 
 
 
 
Президент Полтавської федерації тхеквондо ВТФ Юрій Шавиро зазначив, - Дані змагання являються гарнім стартом нового року, а також своєрідною комплектацією команди кращих спортсменів до участі в Чемпіонатах України та відкритих змагань. Загалом наша команда привезла 19 медалей та кубок за 3 місце, сподіваюсь, що і надалі наші учні будуть радувати подібними результатами. Дякуємо оргкомітету турніру за яскраві емоції та дружню атмосферу яка була в залі.

подарунок від оргкомітету
 






Федерація тхеквондо ВТФ України ПРО ЗМАГАННЯ
 
Про нас пишуть ПОЛТАВЩИНА СПОРТ


БІЛЬШЕ ФОТО КОНТАКТ











1 коментар: