4 трав. 2015 р.

"Кубок Посла Республіки Корея в Україні" Київ (оновлено ссилка на фото)

     Престижний турнір відбувся в столиці України місті Києві. «Кубок Посла Республіки Корея в Україні» відбувся 2-3 травня, близько 800 тхеквондистів з 35 команд змагались за нагороди.  За декілька останніх років це один з наймасовіших заходів з тхеквондо Олімпійської версії – ВТФ. Та один з найпрестижніших турнірів на території України.

Про нас пишуть  ПОЛТАВЩИНА СПОРТ
Про змагання сайт Федерації тхеквондо ВТФ України
На змагання було запрошено і представників Полтавської Федерації тхеквондо. До складу делегації увійшли:
4 судді - Нечитайло Андрій, Лещенко Ігор, Денисенко Марк, Зубрійчук Богдан;
15 спортсменів;
Тренери - Нечитайло Ірма, Терещенко Вікторія, Ступак Віталій, Шавиро Юрій;
Батьки спортсменів та вболівальники, які приїхали підтримати Полтавську команду.


День 1

1 травня - приїзд у м. Київ
Пройшли мандатну комісію, пройшли офіційне зважування.
Після розміщення, вирушили на прогулянку по місту, ботанічний сад, Хрещатик, Майдан Незалежності.  


Фото на згадку. Для дітей це свято, бути в столиці України на головних площах та вулицях.

Для дорослих …. сумні спогади подій які відбувались рік тому. Ледве стримуючи сльози розумієш де знаходишся і що відбувалось на Майдані коли  були вбиті справжні патріоти нашої Держави.  
        Майдан це пам’ятає тут все нагадує про ті страшні події. 

КИЇВ ОДНА З РОБОЧИХ ПОЇЗДОК ЖМИ 

Хвилина мовчання в пам'ять про загиблих.


І ми продовжуємо далі гуляти містом відпочивати перед змаганнями.




Поки діти в Макдональдс, дорослі в …. на нараді)



Відкрите тренування, майстер класс з тхеквондо ) 





День 2
2 травня перший змагальний день

Яскрава шоу програма на відкритті змагань: показові виступи з тхеквондо, шоу корейських барабанщиць, виступ переможниці шоу «Голос Діти» - Анни Ткач, та багато інших яскравих номерів було представлено глядачам.


Кожен присутній міг ознайомитись з історією Кореї та тхеквондо на виставці яка була представлена глядачам, та супроводжувалась відео ілюстраціями. Найменші вболівальники та спортсмени мали змогу відволіктись під час гри виготовляючи вироби з  «Лего».


  





 За підсумками першого дня змагань Представники Полтавської школи тхеквондо показали гарні результати

Переможцями стали
Коновал Анастасія 1 місце (тренер Ступак Віталій)
Ступак Катерина 1 місце (тренер Ступак Віталій)
2 місце
Хіміч Олена (тренер Шавиро Юрій)
Баккаєва Аміна (тренер Ступак Віталій)
Колєсова Дар'я (тренер Ступак Віталій)
3 місце
Швидкий Владислав (тренер Нечитайло Андрій)
Лазарєва Єлизавета (тренер Ступак Віталій)
Луговець Данило (тренер Шавиро Юрій)
  
Литвин Олександр та Шавиро Владислав по дві перемоги 5 місце


День 3
3 травня другий змагальний день

    Другий день змагань порадував яскравими поєдинками та перемогами наших вихованців

Шостак Назар – 1 місце (тренер Терещенко Вікторія)
Самбурська Софія  - 1 місце (тренер Ступак Віталій)

2 місце
Рябцева Дар’я та Подолян Кирил (тренер Ступак Віталій)

Приємною несподіванкою стало ще й те, що серед 165 дівчат які приймали участь у змаганнях, юна спортсменка з Полтави Катерина Ступак виборола не тільки перше місце, а й титул «Краща спортсменка турніру» та була нагороджена цінними подарунками та кубком.





Від імені тренерів та керівництва Полтавської федерації тхеквондо, дякуємо президенту федерації тхеквондо ВТФ  м Києва  Цой Володимиру та всьому організаційному комітету. Приймати участь в таких заходах одне задоволення. Яскраві поєдинки, злагоджена робота суддів, волонтерів, секретаріату.  Порадували подарунки та медалі. Дружня  атмосфера та спілкування з колегами. Впевнені що в наступному році буде ще більше охочих приїхати до вас на змагання! 

Більше фото жми КОНТАКТ 


Шавиро Владислав - интервью для "5" каналу

На відкритті змагань разом з Послом Республіки Корея - СОЛ Кьон-Хун

разом зі спортсменками ТОП Світового рейтингу з тхеквондо


Спортсмени Влад та Евген Шавиро з Іриною Мерлені  (Олімпійська чемпіонка (Афіни, 2004) з вільної боротьби, бронзова призерка Олімпіади (Пекін, 2008); чемпіонка світу (2000, 2001, 2003), чемпіонка Європи (2004, 2005)

6 коментарів:

  1. Турнір сподобався. Все пройшло просто чудово! Але є пропозиція:наступного разу,команди у складі яких більше 10 учасників, привозять з собою,та встановлюють на теріторії закладу біотуалет)))

    ВідповістиВидалити
  2. Шановний Президенте! А чому на останніх фото з відомими спортсменами лише Ваші, як я зрозумів, діти, а де інші спортсмени, які приїхали з Вами? Ваша поведінка, принаймні, не етична та не гідна! ЛЮДИНА, ЯКА ЗАЙМАЄ ТАКУ ПОСАДУ В ОБЛАСТІ, використовує своє службове положення в особистих цілях! Скільки ще війн повинна пережити Україна, щоб змінився її народ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановний Аноніме! Про яке службове положення іде мова? То скоріш дружні відносини, бо на фото то всі друзі! Чи ви з друзями не фотографуєтесь???
      Судячи з вашого коментаря Ви точно не були на змаганнях. Де ведучий пропонував фотографуватись усім охочим спортсменам, тренерам. Тож кожен бажаючий міг підійти і нікому не відмовляли, і я бачив що діти та глядачі так і робили. І якби ж ви були на змаганнях Ви би знали де були наші діти під час відкриття, а де були інші (тренери, судді, спортсмени)

      Видалити
    2. Юрий Иванович, спасибо за возможность побывать на соревнованиях, дети очень довольны и у нас фото есть с соревнований и не одно.
      Не обращайте внимание на завистников, они у вас есть и будут. Вы на правильном пути, развивайте тхэквондо.

      в Поддержку слов вот видео открытия, там видно полтавских детей.
      https://www.youtube.com/watch?v=vNM4_Zgsakk

      Видалити
  3. Согласна с предыдущим Родителем! Юрий Иванович! Вы молодой успешный человек! Вы на виду у всей Полтавы! Завистники пусть пишут! А вы делаете свое дело! И делаете хорошо! Спасибо Вам за это!
    И хочу сказать пару слов непосредственно о соревнованиях! Как всегда порадовали! Дети – умнички! Тренера – молодцы! 2-3 дневные поездки и утомительны конечно, но и безумно интересны! И для детей, и для родителей! Это целое путешествие! Сама дорога в компании друзей – тхеквондистов! Прогулки по весеннему, цветущему Киеву! Крещатик… Все впечатляет! Затем непосредственно соревнования. Эмоции, волнение за наших, за полтавчан! Грандиозное открытие, выступления деток! Все очень-очень здорово!

    ВідповістиВидалити
  4. Змагання пройшли на високому рівні! Хороша організація, церемонія вікриття, багато шановних гостей, котрі своїм прикладом та ініціативою, вносять вклад у розвиток тхеквондо в Україні! Порадували дітки - справжні бійці, молодці!

    Юрій Іванович, дякуємо за поїздку! не потрібно ні перед ким виправдовуватися, які фото виставляти чи яку інформацію давати, не варто витрачати часу на такі нісенітниці! Робіть із дітей чемпіонів, головне ви знаєте як це зробити! Успіхів ВАМ!

    ВідповістиВидалити